Πανελλήνιες 2021: Έφτασε η ώρα της κρίσης – Πότε ανακοινώνονται τα αποτελέσματα

10:30 7/7/2021 - Πηγή: Mononews

Η ώρα της κρίσης έφτασε για τους υποψήφιους στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις

Την προσεχή Δευτέρα, 12 Ιουλίου πέφτει η αυλαία των φετινών Πανελληνίων εξετάσεων, με τους υποψηφίους να δίνουν το τελευταίο ειδικό μάθημα.

Οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών είχαν μέχρι χθες, 6 Ιουλίου, τη δυνατότητα να επιβεβαιώσουν τον αριθμό του κινητού

τους τηλεφώνου στην ειδική ιστοσελίδα smsresults.minedu.gov.gr του υπουργείου Παιδείας και του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία, διασφάλισαν ότι θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα των Πανελληνίων μέσω μηνύματος SMS. Με τον ίδιο τρόπο θα λάβουν ενημέρωση και για τη σχολή/τμήμα εισαγωγής τους. Υπενθυμίζεται ότι αναλυτές έχουν ήδη διατυπώσεις τις πρώτες εκτιμήσεις τους για το πώς θα κινηθούν φέτος οι Βάσεις.

Στις 9 Ιουλίου τα αποτελέσματα

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι τα αποτελέσματα των Πανελληνίων ανακοινώθηκαν στις 10 Ιουλίου. Η αρχική πληροφορία από το υπουργείο Παιδείας ήταν ότι φέτος οι βαθμολογίες θα αναρτηθούν λίγο νωρίτερα απ’ ό,τι το 2020.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, τα αποτελέσματα των Πανελληνίων θα ανακοινωθούν μεθαύριο, Παρασκευή 9 Ιουλίου, μετά το μεσημέρι. Θα ακολουθήσει, γύρω στις 15 Ιουλίου, η ανακοίνωση των βαθμολογιών των ειδικών μαθημάτων και, μετέπειτα, η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής κατά τμήμα.

Σε εκείνο το σημείο, οι υποψήφιοι θα κληθούν να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν οριστικά το μηχανογραφικό τους. Να σημειωθεί ότι φέτος οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν, για πρώτη φορά, το παράλληλο μηχανογραφικό για την εισαγωγή τους σε Δημόσιο ΙΕΚ.

Διαβάστε ακόμη:Θλίψη: Πέθανε ο γνωστός επικοινωνιολόγος, Βασίλης ΤοκάκηςΌλυμπος: Συνεχίζονται για τρίτη μέρα οι έρευνες για τον 35χρονο ορειβάτηΤρομάζουν τα κρούσματα: Νέα μέτρα για εστίαση και ψυχαγωγία – Η κυβέρνηση ρίχνει όλα τα όπλα στη μάχη

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση

Keywords
Τυχαία Θέματα