Οικονόμου: Το 2022 συνεχίζεται η αναστολή καταβολής Ειδικής Εισφοράς Αλληλεγγύης

«Η κυβέρνηση αποδεικνύει στην πράξη πως είναι μαζί με τους ανθρώπους του μόχθου & της προκοπής», αναφέρει, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Το 2022 συνεχίζεται η αναστολή καταβολής Ειδικής Εισφοράς Αλληλεγγύης & η μείωση κατά τρεις μονάδες των ασφαλιστικών εισφορών για τους μισθωτούς συμπολίτες μας του ιδιωτικού τομέα», επισημαίνει ο κ. Οικονόμου.

Η

#Κυβερνηση αποδεικνύει στην πράξη πως είναι μαζί με τους ανθρώπους του μόχθου & της προκοπής.Το 2022 συνεχίζεται η αναστολή καταβολής Ειδικής Εισφοράς Αλληλεγγύης & η μείωση κατά τρεις μονάδες των ασφαλιστικών εισφορών για τους μισθωτούς συμπολίτες μας του ιδιωτικού τομέα.

— Γιάννης Οικονόμου (@joikonomou) January 11, 2022

Διαβάστε επίσης:Θετικός στον κορονοϊό ο Νίκος ΠαπαθανάσηςΜητσοτάκης για Σασόλι: Πενθούμε για τον αξιόλογο Ιταλό και περήφανο ΕυρωπαίοΘεόδωρος Σκυλακάκης: Τη Δευτέρα ανακοινώσεις για στήριξη επιχειρήσεων-Έρχονται υψηλότεροι μισθοίΑντικειμενικές αξίες: Το νέο τοπίο σε Μύκονο, Κολωνάκι, Ηρώδου Αττικού και Λαιμό Βουλιαγμένης
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα