Ο Πολάκης αμφισβητεί ξανά τα εμβόλια – Να τον αποδοκιμάσει ο Τσίπρας, καλεί ο Οικονόμου

Φωτιές ανάβει ξανά στο πολιτικό σκηνικό ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος με ανάρτησή του αμφισβητεί ξανά την αποτελεσματικότητα των εμβολίων.

Μάλιστα η ανάρτησή του έρχεται μια μέρα μάλιστα μετά την επίσημη παρουσίαση της καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ για τον εμβολιασμό αλλά και τα κατηγορώ του Αλέξη Τσίπρα για αποτυχία του Μητσοτάκη να πείσει για τον εμβολιασμό.

Στην ανάρτησή του ο πρώην αναπληρωτής Υγείας της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα

αναφέρει πως «οι μεταλλάξεις δεν τις πιάνουν πλήρως τα εμβόλια» ενώ χαρακτηρίζει ως «μπούρδες» τα περί «μοναδικού όπλου του εμβολίου».

Αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης:

«91 ΝΕΚΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ!! 17.168 ΣΥΝΟΛΙΚΑ!!
Τα μονοκλωνικά ακόμα να τα δώσουν ,οι ΜΕΘ τελείωσαν ήδη!
Τριακόσια διαγγέλματα να κάνεις Μητσοτακη επιμένοντας στις ίδιες μπούρδες της ατομικής ευθυνης και «του μοναδικού όπλου του εμβολίου»
ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ… ΕΚΑΤΟΜΒΗ ….
Η πανδημία αφορά και εμβολιασμένους και ανεμβολιαστους .Τις μεταλλαξεις δεν τις πιάνουν πληρως τα εμβόλια όπως σας λέγαμε εδώ και ένα χρόνο και φαίνεται στους νοσηλευόμενους στις κλινικές κοβιντ,στις Μεθ και στους θανάτους !!
Στη φωτό 3 η εικόνα των θανάτων χθες στη Σουηδία (μηδέν νεκροί … «Ευτυχως δεν γίναμε Σουηδία» )
ΦΥΓΕΤΕ,ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ!»

Άμεση ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση για τον βουλευτή του.

«Την ώρα που σχεδόν 9 στους 10 διασωληνωμένους στις ΜΕΘ δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, ο κ. Πολάκης αμφισβητεί τους επιστήμονες και επιμένει να στηρίζει τους αντιεμβολιαστές» τονίζει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου απαντώντας σε ανάρτηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Καλεί δε τον κ. Τσίπρα να τον αποδοκιμάσει δημόσια και υπογραμμίζει ότι «αν δεν το πράξει, θα επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά ότι ο κ. Πολάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία».

«Με σύμβουλο και συνεργάτη τον κ. Πολάκη, στον οποίο είχε εμπιστευθεί τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στην κυβέρνησή του, γίνεται αντιληπτό πως θα διαχειριζόταν την πανδημία» καταλήγει ο κ. Οικονόμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα