Ο εργοδότης του αιώνα: Το bonus-μαμούθ που έδωσε στους υπαλλήλους του και η στιγμή που το μαθαίνουν (video)

To «θαύμα των Χριστουγέννων» έζησαν οι υπάλληλοι μιας εταιρείας ακινήτων, στο Μέριλαντ των ΗΠΑ, όταν κατά τη διάρκεια του χριστουγεννιάτικου ετήσιου πάρτι πήραν στα χέρια τους από τον εργοδότη τους κάποιους κόκκινους φακέλους.

Οι 198 υπάλληλοι της εταιρείας St. John Properties έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν άνοιξαν τον φάκελο και είδαν ότι περιείχε bonus

– έκπληξη που ανερχόταν κατά μέσο όρο στα 50.000 δολάρια

Η St. John Properties στο Μέριλαντ των ΗΠΑ ανακοίνωσε στο πρόσφατο χριστουγεννιάτικο πάρτι της πως θα μοιράσει στους 198 υπαλλήλους της το ποσό των 10 εκατ. δολαρίων, αφήνοντας σοκαρισμένους όσους βρέθηκαν εκεί, με κάποιους να ξεσπούν μέχρι και σε κλάματα, αγκαλιάζοντας ο ένας τον άλλον.

Ο ιδρυτής της κτηματομεσιτικής εταιρίας και πρόεδρος, Edward St. John, είπε πως το ποσό που θα λάβει κάθε υπάλληλος εξαρτάται από το διάστημα που εργάζεται εκεί. «Ήθελα να το γιορτάσω και να έχει σημασία για όσους το κατάφεραν. Έχω το τιμόνι του πλοίου αλλά εκείνοι το οδηγούν», είπε ο ίδιος.

It’s our honor to publicly announce that a $10 mil bonus will be paid to all SJP employees in celebration of achieving our goal of developing 20 mil SF of CRE space! We are thankful for each of our employees, and thrilled to reward them in such a big way! https://t.co/EhfuulmVoG pic.twitter.com/pdw3zH6DbF

— St. John Properties (@stjohnprop) December 9, 2019

Το μπόνους κινείται κατά μέσο όρο στα 50.000 δολάρια, αν και κάποιοι υπάλληλοι πρόκειται να λάβουν περισσότερα από 250.000 δολάρια. Το μικρότερο μπόνους ήταν 100 δολάρια σε έναν υπάλληλο, που προσελήφθη μόλις και δεν είχε καν ξεκινήσει να εργάζεται.

Δείτε το video τη στιγμή που οι υπάλληλοι ανοίγουν τους φακέλους:

Keywords
Τυχαία Θέματα