Νότης Σφακιανάκης: Σήμερα περνάει από το Αυτόφωρο – Τι υποστηρίζει για το όπλο και τα ναρκωτικά

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο απολογείται σήμερα το μεσημέρι ο Νότης Σφακιανάκης, μετά τη σύλληψή του για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για ιδία χρήση.

Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, έλαβε τριήμερη προθεσμία από το αυτόφωρο για να δικαστεί σήμερα, ωστόσο, ενδέχεται να αναβληθεί ξανά η δίκη λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για τον κορονοϊό, αναφορικά

με τις δίκες για κατηγορούμενους που δεν είναι κρατούμενοι.

Σε περίπτωση που εκδικαστεί κανονικά η υπόθεση, άγνωστο παραμένει εάν σήμερα ο Νότης Σφακιανάκης θα δώσει το «παρών» στη δικαστική αίθουσα. Τη Δευτέρα, κατά την έξοδό του από το δικαστήριο, περιορίστηκε να δηλώσει πως δεν θέλει να πει τίποτα, γιατί θα μιλήσει άσχημα.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια τυπικού ελέγχου από την αστυνομία στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, αστυνομικοί βρήκαν στο πολυτελές τζιπ του Νότη Σφακιανάκη ένα 9αρι όπλο, ένα τέιζερ, καθώς και 2 γραμμάρια κοκαΐνης.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου, Αλέξης Κούγιας υποστηρίζει ότι τα ναρκωτικά δεν ήταν δικά του και ότι είχε άδεια οπλοκατοχής, η οποία ωστόσο είχε λήξει.

«Το συγκεκριμένο όπλο κατείχε επί δεκαετίες για την προσωπική του ασφάλεια λόγω της ιδιομορφίας του επαγγέλματός του και των ωρών που εργάζεται και των χρημάτων που μεταφέρει, αφού πολλοί συνάδελφοί του έχουν πέσει θύματα ληστειών και επικίνδυνων υποθέσεων», έχει δηλώσει ο δικηγόρος του.

Σε κάθε περίπτωση το 9αρι όπλο του Νότη Σφακιανάκη ελέγχεται από την αστυνομία προκειμένου να διαπιστωθεί «αν συνδέεται με παράνομη ενέργεια», σύμφωνα με δηλώσεις του συνδικαλιστή αστυνομικού Σταύρου Μπαλάσκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άδεια οπλοφορίας είχε λήξει το 2016 και αφορούσε άλλο όπλο και όχι το 9αρι πιστόλι που βρέθηκε στο πολυτελές τζιπ του τραγουδιστή.

Σε ό,τι αφορά τα ναρκωτικά που εντοπίστηκαν η πλευρά του τραγουδιστή επιμένει πως δεν έχει καμία σχέση και πως ο ίδιος θα εξηγήσει στο δικαστήριο πώς μπορεί να βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του.

Διαβάστε επίσης:

Κούγιας για Σφακιανάκη: Φοβάται ακόμη και τα φάρμακα – Μας κάνει εντύπωση ο εξονυχιστικός έλεγχος στο τζιπ

Νότης Σφακιανάκης: Ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Τζουντ Λο: Η πανδημία δεν με εξέπληξε, το ήξερα

Keywords
Τυχαία Θέματα