Νίκος Καρβέλας: Πατέρας για τρίτη φορά

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν ο Νίκος Καρβέλας και η Έλενα Φερεντίνου.

Το ζευγάρι βρίσκεται μαζί τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ όπως έγινε γνωστό η 31χρονη τραγουδίστρια είναι έγκυος.

Μάλιστα, αποκαλύφθηκε και το φύλο του μωρού. Ο 70χρονος μουσικοσυνθέτης και η 31χρονη τραγουδίστρια περιμένουν αγοράκι.

Η Ελενα Φερεντίνου

είναι γνωστή για τη βελούδινη φωνή της και τα ιδιαίτερα live της. Και φυσικά, ο Νίκος Καρβέλας της έχει γράψει τραγούδια τα οποία κυκλοφορούν από γνωστή δισκογραφική εταιρεία.

Αυτό θα είναι το πρώτο παιδί για την Έλενα Φερεντίνου και το τρίτο για τον Νίκο Καρβέλα. Όπως είναι γνωστό, με την Άννα Βίσση έχουν αποκτήσει μαζί τη μοναχοκόρη τους, Σοφία. Η Σοφία Καρβέλα ζει στη Νέα Υόρκη, όπου έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.

Ακόμη, από τον γάμο του με την Αννίτα Πάνια, ο Νίκος Καρβέλας έχει αποκτήσει έναν γιο, τον έφηβο πλέον Ανδρέα. Φαίνεται πως ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του στη μουσική, μια τέχνη στην οποία έχει ταλέντο από μικρός.

Σημειώνεται ότι διατηρεί άψογες σχέσεις και με τις δύο πρώην συντρόφους του, Άννα Βίσση και Αννίτα Πάνια, οι οποίες, επίσης, συνδέονται με μια στενή φιλία. Εξαιρετικές είναι και οι σχέσεις των δύο γυναικών με τη νυν του σύντροφο.

Όλοι μαζί, όπως και ο σύντροφος της Αννίτας Πάνια, Νίκος Σαμοΐλης, έχουν βρεθεί στο σπίτι της παρουσιάστριας στην Καλαμάτα. Μάλιστα, για κάποιο διάστημα έμειναν εκεί μαζί τους για διακοπές.

Διαβάστε επίσης:

Τι κάνουν στην Καλαμάτα Αννίτα Πάνια και Νίκος Καρβέλας;

Η Σοφία Καρβέλα γιορτάζει 12 χρόνια νηφαλιότητας – Η συγκλονιστική ανάρτηση

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 22 Νοεμβρίου

Keywords
Τυχαία Θέματα