Νέα δήλωση των αδελφών Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου σχετικά με τις διαθήκες του πατέρα τους – Η απάντησή μας

Και νέα δήλωση, σχετικά με την αποκάλυψη του mononews.gr για τις τέσσερις διαθήκες του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, απέστειλαν στο mononews το βράδυ της Πέμπτης οι γιοι του αείμνηστου βιομηχάνου, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Στη δήλωσή τους, τη δεύτερη κατά σειρά μετά την αποκάλυψη, οι κ.κ. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος υποστηρίζουν ότι το περιεχόμενο των αποσπασμάτων που δημοσιεύθηκαν την Πέμπτη στο mononews.gr προέρχεται

από «άκυρες διαθήκες που φέρεται να έχει συντάξει ο αείμνηστος πατέρας μας».

«Το εμετικό περιεχόμενο των αποσπασμάτων αυτών προκαλεί αποτροπιασμό», σημειώνουν, προσθέτοντας ότι «το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν προέρχεται από τον πατέρα μας, ο οποίος τουλάχιστον από τον Απρίλιο του 2017 δεν ήταν σε θέση να εκφράσει τη βούλησή του. Αυτό προκύπτει άλλωστε από την υπ’ αρ. 733/8.2.2021 αμετάκλητη απόφαση του Εφετείου Αθηνών, δυνάμει της οποίας τέθηκε ο πατέρας μας σε δικαστική συμπαράσταση».

Επισημαίνουν επίσης ότι «επίσημα αντίγραφα των διαθηκών» έχει λάβει ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος για λογαριασμό του Θόδωρου Αγγελόπουλου.

Προσθέτουν δε ότι: «Από την πλευρά μας, σταθήκαμε δίπλα στον πατέρα μας με αφοσίωση και σεβασμό μέχρι το τέλος, όπως πράτταμε σε όλη μας τη ζωή. Δυστυχώς, όμως, τα τελευταία χρόνια μία συμμορία αδίστακτων προσώπων τον είχε κυκλώσει με αποκλειστικό σκοπό την καταλήστευση της οικογενειακής μας περιουσίας. Οι άκυρες διαθήκες αποτελούν μικρό μόνο μέρος του εγκληματικού τους σχεδιασμού, για τον οποίο έχει επιληφθεί ήδη η Δικαιοσύνη».

Ολόκληρη η δήλωση των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου έχει ως εξής:

Αθήνα, 23.9.2021

Δημοσιεύτηκαν νωρίτερα σήμερα στον ιστότοπο Mononews, ο οποίος αναλαμβάνει κατά σύστημα κάθε είδους επίθεση σε βάρος μας  – έχοντας αναρτήσει τα τελευταία έτη από δικόγραφα μέχρι ευαίσθητα δεδομένα για την υγεία μας – αποσπάσματα από άκυρες διαθήκες που φέρεται να έχει συντάξει ο αείμνηστος πατέρας μας.

Το εμετικό περιεχόμενο των αποσπασμάτων αυτών προκαλεί αποτροπιασμό.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν προέρχεται από τον πατέρα μας, ο οποίος τουλάχιστον από τον Απρίλιο του 2017 δεν ήταν σε θέση να εκφράσει τη βούλησή του. Αυτό προκύπτει άλλωστε από την υπ’ αρ. 733/8.2.2021 αμετάκλητη απόφαση του Εφετείου Αθηνών, δυνάμει της οποίας τέθηκε ο πατέρας μας σε δικαστική συμπαράσταση.

Τα παραπάνω τα γνωρίζουν πολύ καλά οι συντάκτες του εν λόγω παράνομου δημοσιεύματος. Επέλεξαν όμως κυνικά να προσβάλουν με τον επαίσχυντο αυτό τρόπο την οικογένειά μας και την ίδια τη μνήμη του πατέρα μας.

Τον δόλο τους προδίδει και η αήθης επιλογή τους να συμπεριλάβουν αναφορές στα ανήλικα τέκνα μας.

Επισημαίνουμε ότι επίσημα αντίγραφα των διαθηκών έχει λάβει ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος για λογαριασμό του Θόδωρου Αγγελόπουλου.

Από την πλευρά μας, σταθήκαμε δίπλα στον πατέρα μας με αφοσίωση και σεβασμό μέχρι το τέλος, όπως πράτταμε σε όλη μας τη ζωή. Δυστυχώς, όμως, τα τελευταία χρόνια μία συμμορία αδίστακτων προσώπων τον είχε κυκλώσει με αποκλειστικό σκοπό την καταλήστευση της οικογενειακής μας περιουσίας.

Οι άκυρες διαθήκες αποτελούν μικρό μόνο μέρος του εγκληματικού τους σχεδιασμού, για τον οποίο έχει επιληφθεί ήδη η Δικαιοσύνη.

Παναγιώτης Αγγελόπουλος                                                    Γιώργος Αγγελόπουλος

Η απάντησή μας

Το mononews.gr θα συνεχίσει, στα πλαίσια του δημοσιογραφικού λειτουργήματος που με συνέπεια υπηρετεί, να αναδεικνύει θέματα που απασχολούν τη κοινή γνώμη.

Το δικαίωμα στην ενημέρωση είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο και  προστατευμένο. Ως εκ τούτου παραμένει υγιές και θωρακισμένο απέναντι σε κάθε λογής ιογενείς προσβολές.

Ο τύπος και η ελευθερία του δεν τίθενται σε καθεστώς δικαστικής συμπαράστασης. Οι μομφές και οι χαρακτηρισμοί επιστρέφονται στους αποστολείς τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα