Μητσοτάκης: Ισχυρότερος από ποτέ ο ρόλος της Ελλάδας

«Σπουδαία μέρα για την Ελλάδα και τις ΗΠΑ» έγραψε αργά χθες το βράδυ στο Twitter ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για την ψήφιση της αμερικανο-ελληνικής Αμυντικής και Διακοινοβουλευτικής Εταιρικής Σχέσης.

«Ευχαριστούμε τον Γερουσιαστή Μενέντεζ και τους φίλους μας στο Κογκρέσο των ΗΠΑ για την υιοθέτηση της Αμερικανοελληνικής Αμυντικής και Διακοινοβουλευτικής Εταιρικής Σχέσης!» ανέφερε

ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε:

«Ο ρόλος της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο είναι ισχυρότερος από ποτέ και η συνεργασία στο πλαίσιο του σχήματος 3+1 (Ελλάδα-Ισραήλ-Κύπρος και ΗΠΑ) θα συμβάλλει στην περιφερειακή ειρήνη και τη σταθερότητα».

Σπουδαία μέρα για την ! Ευχαριστούμε τον Γερουσιαστή Menendez και τους φίλους μας στο Κογκρέσο των ΗΠΑ για την υιοθέτηση της Αμερικανοελληνικής Αμυντικής και Διακοινοβουλευτικής Εταιρικής Σχέσης!

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) December 15, 2021

Ο ρόλος της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο είναι ισχυρότερος από ποτέ και η συνεργασία στο πλαίσιο του σχήματος 3+1 θα συμβάλλει στην περιφερειακή ειρήνη και τη σταθερότητα.

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) December 15, 2021

Great day for ! Thanks to Senator Menendez and our friends in US Congress for the adoption of the US-Greece Defense and Interparliamentary Act!

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) December 15, 2021

#Greece’s role in the EastMed is stronger than ever, and the co-operation within the 3+1 format will contribute to regional peace and stability.

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) December 15, 2021

Διαβάστε ακόμη:

Μητσοτάκης για την έγκριση κατασκευής του οδικού άξονα Πάτρας-Πύργου από την Κομισιόν: Το είπαμε, το κάναμε!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μητσοτάκης, Ισχυρότερος, Ελλάδας,mitsotakis, ischyroteros, elladas