Μεγάλο ενδιαφέρον για τις τιτλοποιήσεις της Eurobank από διεθνείς επενδυτές-5 δεσμευτικές προσφορές

Πέντε δεσμεστυτικές προσφορές από μεγαλά διεθνή funds δέχθηκε η Eurobank για το πακέτο Pillar ύψους 2 δισ. ευρώ. Οι προσφορές υποβλήθηκαν αργά χθες το βράδυ και θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι τρεις από τους πέντε υποψηφίου επενδυτές κατέθεσαν μη δεσμευτικές προσφορές

και για την τιτλοποίηση του Project «Cairo» και την απόκτηση της εταιρείας FPS. Οι προσφορές των επενδυτών που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν πακέτο με μη εξυπηρετούμενα δάνεια ύψους 24 δισ. ευρώ είναι πολύ κοντά μεταξύ τους και εξαιρετικά ανταγωνιστικές σε επίπεδο τιμών.

Σύμφωνα με πηγές της Eurobank η υποβολή προσφορών από μεγάλο αριθμό διεθνών επενδυτών δείχνει το ισχυρό ενδιαφέρον που υπάρχει για την τράπεζα και κρίνεται ικανοποιητική η ποιότητα και το ύψος των προσφορών.

Μέσα στις επόμενςε 2 -2,5 εβδομάδες η Eurobank θα αποφασίσει ποιους θα καλέσει για να υποβάλλουν δεσμευτικές πρσφορές συνολικά για το πακέτο «Cairo» FTS και ακόμη θα αποφασίσει αν θα δωθεί μαζί και το Pillar.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα οι τελικές προσφορές θα υποβληθούν μέχρι το τέλος Ιουλίου.

The post Μεγάλο ενδιαφέρον για τις τιτλοποιήσεις της Eurobank από διεθνείς επενδυτές-5 δεσμευτικές προσφορές appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα