Με αρνητικό rapid test και η επιστροφή από τα νησιά, εισηγείται η Επιτροπή

16:30 8/7/2021 - Πηγή: Mononews

Εισήγηση προς την κυβέρνηση για την αυστηροποίηση των ελέγχων και κατά την επιστροφή των ταξιδιωτών από τα νησιά φέρεται να έκανε η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων.

Έτσι, πλέον και οι κάτοικοι, τουρίστες και εργαζόμενοι που επιστρέφουν από τα νησιά θα πρέπει να προσκομίζουν αρνητικό rapid test ή πιστοποιητικό εμβολιασμού, όπως συμβαίνει και κατά την αναχώρησή τους από τα λιμάνια της ηπειρωτικής χώρας.

Η επιτροπή εισηγείται επίσης για τα γήπεδα

πληρότητα 80% και μόνο με εμβολιασμένους.

Παράλληλα φέρεται να ζητούν  εβδομαδιαία  ένα rapid test -εκτός των τυχόν self test- στους ανεμβολίαστους εργαζόμενους των ακτοπλοϊκών, αεροπορικών και χερσαίων δημόσιων μεταφορών.

Αναφορικά με τη μάσκα, η Επιτροπή συζήτησε τα προβλήματα που διαπιστώνονται, είτε λόγω λανθασμένων μηνυμάτων, είτε λόγω της κόπωσης από την τήρηση των μέτρων. Οι Επιτροπή φαίνεται πάντως να κατέληξε πως σε αυτή τη φάση να μην επανέλθει η χρήση της σε εξωτερικούς χώρους, αλλά να αποσαφηνιστεί  ότι η μάσκα είναι υποχρεωτική σε όλους τους κλειστούς χώρους, καθώς και στους ανοιχτούς χώρους όπου υπάρχει συγχρωτισμός.

Διαβάστε επίσηςΚρυπτονομίσματα: Ο 36χρονος προγραμματιστής που δημιούργησε το μεγαλύτερο χρηματιστήριο crypto της ΙνδίαςΤάσεις MRB: Στις 13 μονάδες η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ – Οι δημοφιλέστεροι υπουργοίIntracom Defense: Στις εγκαταστάσεις της ο Ακόλουθος Άμυνας του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας
Keywords
Τυχαία Θέματα