Μαξίμου για διαρροές: Είμαστε «μπετόν», λέει και δείχνει προς ΚΙΝΑΛ

Τη διαφοροποίηση βουλευτών από την κομματική «γραμμή», κατά την χθεσινή ψηφοφορία για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, τονίζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ευχόμενες στην κυβέρνηση… «καλά ξεμπερδέματα».

«Δεν ήταν μόνο τα άδεια υπουργικά έδρανα που απαξίωσαν τη χθεσινή συζήτηση για Προανακριτική και επιβεβαίωσαν τη δειλία του πρωθυπουργού» σχολιάζουν οι ίδιες πηγές.

«Φρόντισαν γι’ αυτό και έξι βουλευτές

της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ που έσπασαν την κομματική γραμμή και ψήφισαν κατά της προανακριτικής παρωδίας. Καλά ξεμπερδέματα…» σχολιάζουν οι ίδιες πηγές.

Ωστόσο, πηγές της ΝΔ σημειώνουν ότι η ΚΟ του κυβερνώντος κόμματος ήταν «μπετόν» στην χθεσινή ψηφοφορία και «δείχνουν» προς την πλευρά του ΚΙΝΑΛ.

Αλλά και το ΚΙΝΑΛ αποκρούει όσα αναφέρουν πηγές της ΝΔ αποδίδοντας τις διαρροές σε καραμανλικούς βουλευτές της ΝΔ.

«Η χθεσινή ομιλία του κυρίου Παπαγγελόπουλου δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφιβολίας για τους στενούς δεσμούς του με την καραμανλική πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας. Όλη η ομιλία του απευθύνθηκε πολιτικά και συναισθηματικά σε αυτούς και από ό,τι φαίνεται από την ψηφοφορία, με τα έξι λευκά και άκυρα, βρήκε ανταπόκριση» επισημαίνει το Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου.

«Πάλι καλά που περιορίστηκαν στους 6 πιο πρόθυμους, γιατί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας θα μπορούσαν να βρεθούν και περισσότεροι. Εξάλλου, τα κενά υπουργικά έδρανα χθες αποδεικνύουν τα προβλήματα της Νέας Δημοκρατίας στη συγκεκριμένη υπόθεση», προσθέτει το Κίνημα Αλλαγής και καταλήγει δηκτικά: «Στο τέλος, βέβαια, κάποιοι καλοθελητές θα μας πουν ότι ο Παπαγγελόπουλος ήταν ΠΑΣΟΚ».

Ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης παραπέμπεται σε προανακριτική επιτροπή με 173 ψήφους σε σύνολο 261 ψηφισάντων βουλευτών. Στην κάλπη βρέθηκαν τέσσερα άκυρα και ένα λευκό ψηφοδέλτιο.

The post Μαξίμου για διαρροές: Είμαστε «μπετόν», λέει και δείχνει προς ΚΙΝΑΛ appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα