Μάρκος Σεφερλής: Γιατί επέλεξα τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Συνεργασία-έκπληξη για Μάρκο Σεφερλή και Γιώργο Αγγελόπουλο

Μετά την ανακοίνωση του Μάρκου Σεφερλή για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, στη νέα θεατρική παράσταση που ετοιμάζει, ο ίδιος αποκάλυψε τι τον ώθησε σε αυτή την απόφαση.

Μιλώντας στο Secret, ο Μάρκος Σεφερλής αποκάλυψε ότι το υποκριτικό ταλέντο του Ντάνου ήταν ο λόγος που του ζήτησε να συμμετέχει στην παράσταση «Χαλβάη 5-0».

«Ο Ντάνος μού απέδειξε πως αξίζει. Τον είδα να παίζει και μου άρεσε. Είπα

ας δοκιμάσει και ας δούμε αν θα τα καταφέρει. Μου άρεσε, ήταν φυσικός και έτσι ήρθε και η πρόταση η δική μου, την οποία και αποδέχτηκε.

Δεν ήμουν αντίθετος. Εγώ είπα ας δοκιμάσει και ας τον δούμε. Και στις πρόβες επαληθεύτηκα. Η συμπεριφορά του ήταν άψογη προς τους υπόλοιπους ηθοποιούς και ξέρει να σέβεται», δήλωσε ο ηθοποιός, παραγωγός και επιχειρηματίας.

«Θα τσαλακωθεί. Είναι κάτι που το ήθελε και ο ίδιος. Δεν υπάρχει ο ρόλος του Ντάνου στο “Survivor”. Θα υποδυθεί έναν ιατροδικαστή, θα έχει άλλο λουκ, θα έχει άλλες εκφράσεις… Στην πρόβα ενθουσιάστηκε, ήταν σαν μικρό παιδί. Επίσης, έβγαλε στοιχεία κωμικά που ούτε ο ίδιος ήξερε ότι είχε», συμπλήρωσε ο ίδιος.

View this post on Instagram

Ο Ιατροδικαστής Καρόζης Τα γυρίσματα για την ταινία «ΧΑΛΒΑΗ 5-0» ξεκίνησαν (θα πω μόνο ότι οι σκηνές “βγαίνουν” πολύ δύσκολα λόγω γέλιου ) Καλή μας αρχή @markos_seferlis_real #ΕλενηΚαστανη #ΔημητρησΤζουμακης @gzouganelis @gletsos_apostolos @kapetaniosgiannis @elenatsavalia @nikosvourliotis @nafsika_pan @penelopeanastasopoulou @kavouravicky_official @showtime_productions_ @village_gr

A post shared by Giorgos Angelopoulos (@official_danos_ga) on Aug 2, 2019 at 11:12am PDT

View this post on Instagram

Άρχισαν τα γυρίσματα της τρελής κωμωδιας «ΧΑΛΒΑΗ 5 – 0» με Γιάννη Ζουγανέλη, Ελένη Καστάνη, Απόστολο Γκλέτσο, Γιώργο Αγγελόπουλο, Γιάννη Καπετάνιο, Έλενα Τσαβαλιά, Δημήτρη Τζουμάκη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Βίκυ Κάβουρα, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Νίκο Βουρλιώτη και πολλούς άλλους! Καλή μας αρχή και καλή μας επιτυχία! #Xalvai5_0

A post shared by Μάρκος Σεφερλής (@markos_seferlis_real) on Aug 1, 2019 at 4:55am PDT

View this post on Instagram

Ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος; Η απάντηση τα Χριστούγεννα στους κινηματογράφους! ΧΑΛΒΑΗ 5 – 0 #Xalvai5_0 #official_danos_ga

A post shared by Μάρκος Σεφερλής (@markos_seferlis_real) on Aug 2, 2019 at 5:40pm PDT

The post Μάρκος Σεφερλής: Γιατί επέλεξα τον Γιώργο Αγγελόπουλο appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα