Κόμπι Μπράιαντ: Το άγνωστο γράμμα που άφησε πίσω για τη σύζυγό του

08:43 6/5/2020 - Πηγή: Mononews

Συγκίνηση και θλίψη σκόρπισε η νέα ανάρτηση της Βανέσα Μπράιαντ, καθώς πριν πεθάνει ο Κόμπι Μπράιαντ της άφησε ένα γράμμα για να ανοίξει ανήμερα των γενεθλίων της.

Χωρίς τον σύζυγό της και θρύλο του NBA, Κόμπι Μπράιαντ, αλλά και χωρίς την κόρη της, Τζιάνα έκλεισε τα 38 της έτη, η Βανέσα Μπράιαντ.

Ωστόσο, την περίμενε ένας φάκελος που είχε στείλει ο Μπράιαντ

ειδικά για την ημέρα των γενεθλίων της σαν να ήξερε ότι δεν θα τα περνούσε ξανά μαζί της.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, ο Κόμπι σχεδίαζε να της κάνει έκπληξη με μια εικόνα από έναν καλλιτέχνη που ζωγράφισε την ίδια, ενώ τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι από πάνω της βρίσκεται σχεδιασμένος ένας άγγελος.

Χωρίς να φανερώσει το ακριβές περιεχόμενο του φακέλου, ανεβάζοντας μόνο μια φωτογραφία του εξωτερικού του, η Βανέσα έγραψε στο προσωπικό της Instagram:

«Χθες βρήκα έναν φάκελο που έγραφε: Στον έρωτα της ζωής μου. Από τον… Πάπι που περίμενε να ανοίξω ένα ακόμη γράμμα στα γενέθλιά μου. Μου έδωσε έναν λόγο να περιμένω πως και πως για την σημερινή ημέρα.

Η ειρωνεία είναι πως ο Κόμπι είχε μια φωτογραφία μου, ζωγραφισμένη με έναν άγγελο να με κρατά, από έναν καλλιτέχνη. Μου λείπει ο έρωτας της ζωής μου, όπως και η γλυκιά μου Μαμασίτα, το Ταυρινάκι μου.

Ευγνώμων που ξύπνησα με τα τρία μου κορίτσια σήμερα. Μακάρι να ήμασταν όλοι μαζί».

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

View this post on Instagram

Yesterday I found an envelope labeled To: The Love of my Life. From, Tu Papi I waited to open one more letter on my birthday. It gave me something to look forward to today.The irony is that Kobe had a photo of me drawn with an Angel holding me up by an artist on the cover. Missing the Love of my Life and my sweet little Mamacita- my fellow Taurus. Grateful to wake up to my 3 sweet girls today. Wish we were all together. #MyBirthdayWish

A post shared by Vanessa Bryant (@vanessabryant) on May 5, 2020 at 9:15am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα