Κλήθηκε για ανωμοτί εξηγήσεις ως ύποπτος για 2 κακουργήματα ο γνωστός αντιεμβολιαστής δικηγόρος

Ως ύποπτος για δύο κακουργήματα κλήθηκε να δώσει ανωμοτί εξηγήσεις στον εισαγγελέα ο γνωστός αρνητής δικηγόρος για την υπόθεση του θανάτου της 54χρονης που νοσηλευόταν με κορονοϊό στον Ευαγγελισμό.

Η γυναίκα που ήταν ανεμβολίαστη αρνήθηκε να διασωληνωθεί και η εισαγγελική έρευνα έχει ως στόχο να διαπιστωθεί εάν κάποιοι απέτρεψαν ή εμπόδισαν τους γιατρούς από την έγκαιρη διασωλήνωση της ασθενούς.

Μετά τις καταθέσεις των γιατρών που έριξαν φως

στα όσα διαδραματίστηκαν στο νοσοκομείο τις κρίσιμες μέρες που η γυναίκα αρνείτο επίμονα τη διασωλήνωση, ο εισαγγελέας κάλεσε τον αρνητή δικηγόρο να δώσει εξηγήσεις, μέσω πταισματοδίκη, για τα κακουργήματα της συνέργειας σε θανατηφόρα έκθεση και της συνέργειας στην παραβίαση των μέτρων για τον κορoνοϊό. Επιπλέον και για το πλημμέλημα της συμμετοχής σε αυτοκτονία.

Ως φυσικός αυτουργός των παραπάνω αδικημάτων έχει κληθεί σε ανωμοτί εξηγήσεις ο σύζυγος της 54χρονης.

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος, ο οποίος ήδη είναι κατηγορούμενος για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατ΄ εξακολούθηση, κατέθεσε την Παρασκευή προσφυγή στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών ζητώντας να μην δικαστεί για αυτό το αδίκημα.

Στην προσφυγή του φέρεται να επαναλαμβάνει τους ίδιους ισχυρισμούς που τον έφεραν σε θέση κατηγορουμένου, μεταξύ αυτών, επιμένει για σχέδιο… εξόντωσης του πληθυσμού με τους εμβολιασμούς κατά της Covid-19.

Η Εισαγγελία Εφετών επιλήφθηκε αυθημερόν και ήδη η προσφυγή του αρνητή-δικηγόρου μελετάται από τον αρμόδιο εισαγγελέα ο οποίος άμεσα θα προτείνει στο δικαστικό συμβούλιο για την απόρριψη ή όχι του αιτήματος.

Διαβάστε επίσης:Δίκη Ζακ Κωστόπουλου: Τι κατέθεσαν οι αστυνομικοίΔίκη ψευτογιατρού: Η κόρη τους αισθανόταν «επίλεκτη» που την ανέλαβε με 60.000 ευρώ, κατέθεσαν οι γονείς της 35χρονης
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα