ΚΙΝΑΛ: Εκ του πονηρού η χείρα φιλίας Τσίπρα που συμπορεύτηκε με Καμμένο και Παπαγγελόπουλο

Στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο Αλέξης Τσίπρας άνοιξε διάπλατα την πόρτα συνεργασίας με το ΚΙΝΑΛ.

«Το μέτωπό μας είναι ο Μητσοτάκης, το έχω δηλώσει από την πρώτη στιγμή, είμαι ανοιχτός σε συνεργασία», είπε χωρίς περιστροφές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, η απάντηση, ωστόσο, που έλαβε από τον Νίκο Ανδρουλάκη μόνο ενθαρρυντική για μία τέτοια προοπτική δεν ακούστηκε.

«Όταν ο κ. Τσίπρας

είχε τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ της προόδου και της αντιδραστικής συντήρησης επέλεξε το δεύτερο. Τον κ. Καμμένο και τον κ. Παπαγγελόπουλο», υπενθύμισε δηκτικά η Χαριλάου Τρικούπη και χαρακτήρισε «εκ του πονηρού και ανειλικρινή όσα λέει τώρα περί προοδευτικής διακυβέρνησης, επειδή είναι σε αποδρομή».

«Όσο για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις ΑΣΕΠ και “Διαύγεια”, που έγιναν από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ», υπενθυμίζεται στην ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ, «ο κ. Τσίπρας δεν τις ψήφισε και η ΝΔ προσπάθησε να τις καταργήσει».

«Ο κ. Τσίπρας συνέχισε και σήμερα να κρατά ίσες αποστάσεις από τον κ. Καραμανλή, όπως και ο κ. Μητσοτάκης.

Όσο για την Αξιοπιστία, την Διαφάνεια και την Αξιοκρατία, που επικαλείται ο κ. Τσίπρας, είναι όσα πολέμησε όταν κυβέρνησε», υπενθυμίζουν από τη Χαριλάου Τρικούπη, υποστηρίζοντας ότι μόνο η σοσιαλδημοκρατική πρόταση του ΚΙΝΑΛ  δίνει λύσεις αξιοπρέπειας και προοπτικής για τον ελληνικό λαό απέναντι στον αδιέξοδο λαϊκισμό.

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Λάθος η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, εν μέσω της μεγαλύτερης ενεργειακής κρίσης

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με τους ηγέτες της ΕΕ: Φόβοι για πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΚΙΝΑΛ, Τσίπρα, Καμμένο, Παπαγγελόπουλο,kinal, tsipra, kammeno, papangelopoulo