Κι όμως! Ο Έλον Μασκ θα ονομάσει τον γιο του «X Æ A-12» – Τι σημαίνει και πώς προέκυψε

09:47 8/5/2020 - Πηγή: Mononews

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες το πρωτότυπο όνομα που ισχυρίζεται ότι θα δώσει στο νεογέννητο γιο του, ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Tesla, Έλον Μασκ.

Γνωστός για την ενεργή του δράση στο Twitter με συχνά προκλητικές και εκκεντρικές αναρτήσεις, ο Έλον Μασκ λίγες ώρες μετά τον ερχομό του γιου του,

αποκάλυψε απαντώντας σε ένα tweet ότι θα τον ονομάσει: «X Æ A-12».

Αν και οι περισσότεροι πίστεψαν ότι πρόκειται για ακόμα ένα αστείο του Μασκ, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πείστηκαν, ενώ με ανάρτησή της, η σύντροφος του Μασκ και μητέρα του παιδιού του, Grimes, ήρθε να επιβεβαιώσει τον Μασκ, εξηγώντας μέσω Twitter τι σημαίνει το όνομα και πώς προέκυψε.

Στην ανάρτησή της, η Καναδή καλλιτέχνις έγραψε ότι όπου «Χ» τοποθετούμε την μεταβλητή των εξισώσεων, τον «άγνωστο Χ».

Το «Æ», που έχει καταργηθεί από την αγγλική γλώσσα, είναι το σύμβολο που προτιμά η Grimes για το «Ai», δηλαδή αρχικά που υποδηλώνουν την τεχνητή νοημοσύνη.

Το «A-12» είναι το αγαπημένο πολεμικό μαχητικό του ζευγαριού, διευκρινίζοντας πως το ξεχωρίζει, καθώς δεν φέρει όπλα, ούτε αμυντικά συστήματα, αλλά διαπρέπει μόνο για την ταχύτητά του.

«Υπέροχο στη μάχη, αλλά μη-βίαιο», σημειώνει η Καναδή. Παράλληλα, το «A» στο όνομα του γιου της προέρχεται από τη λέξη «Αρχάγγελος», τίτλος του αγαπημένου της μέταλ τραγουδιού.

•X, the unknown variable
•Æ, my elven spelling of Ai (love &/or Artificial intelligence)
•A-12 = precursor to SR-17 (our favorite aircraft). No weapons, no defenses, just speed. Great in battle, but non-violent

Keywords
Τυχαία Θέματα