Κέιτ Μίντλετον: Μια εμφάνιση που θα φέρει την «υπογραφή» της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μιντλετον, ετοιμάζεται να κάνει μια ακόμα εκτυφλωτική εμφάνιση στην ετήσια δεξίωση για το διπλωματικό σώμα που θα διοργανωθεί από τη βασίλισσα Ελισάβετ, την ερχόμενη Τετάρτη στο ανάκτορο του Μπάκιγχαμ.

Κάθε χρόνο, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που παρευρίσκονται στη συγκεκριμένη επίσημη δεξίωση, συνηθίζουν να φοράνε τα πιο εντυπωσιακά τους κοσμήματα μαζί με τα ανάλογα σύνολα. Σύμφωνα με τα βρετανικά

ΜΜΕ, δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο η Κέιτ να φορέσει στη φετινή δεξίωση μία από τις πιο εμβληματικές τιάρες της βασιλικής οικογένειας. Πιο συγκεκριμένα πιθανολογείται ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, θα φορέσει την τιάρα με τα μαργαριτάρια, που είχε το όνομα «Cambridge Lover’s Knot».

Η συγκεκριμένη τιάρα ήταν μια από αυτές που λάτρευε η πριγκίπισσα Νταϊάνα και συνήθιζε να τη φοράει σε αρκετές επίσημες εκδηλώσεις. Βέβαια, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριζαν πως εξαιτίας του βάρους της η συγκεκριμένη τιάρα της προκαλούσε έντονους πονοκεφάλους. Τελικά, όταν η Νταϊάνα χώρισε με τον Κάρολο, επέστρεψε την τιάρα πίσω στη βασίλισσα Ελισάβετ Β’, αφού ήταν απλά… δανεική.

Από τότε η βασίλισσα Ελισάβετ έχει δανείσει την τιάρα αρκετές φόρες στην Κέιτ Μίντλετον. Αν μάλιστα την επιλέξει και για τη συγκεκριμένη δεξίωση, τότε θα είναι η πέμπτη φόρα που θα τη δούμε να τη φοράει.

Η βασίλισσα Μαίρη, η βασίλισσα Ελισάβετ, η πριγκίπισσα Νταϊάνα
Keywords
Τυχαία Θέματα