Κάτια Ζυγούλη – Σάκης Ρουβάς: Χορεύουν… μακαρένα και γίνονται viral

14:58 4/7/2020 - Πηγή: Mononews

Τρίτη επέτειος γάμου για το ερωτευμένο ζευγάρι

Ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής showbiz γιόρτασε χθες την τρίτη επέτειο του γάμου του. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη που παντρεύτηκαν πριν 3 χρόνια, έχοντας πρώτα δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια με 4 παιδιά, γιόρτασαν χθες την επέτειο του γάμου τους αλλά και τα γενέθλια της Κάτιας.

Ο τραγουδιστής και το μοντέλο συνηθίζουν να εκφράζουν ο ένας την αγάπη του για τον άλλο μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και αυτό έκαναν και αυτή τη φορά.

Πρώτος το

χορό των αφιερώσεων άνοιξε ο Σάκης Ρουβάς, με μια on line ερωτική εξομολόγηση στη γυναίκα της ζωής του.

«Από την πρώτη στιγμή που σε είδα, αισθάνθηκα μια πρωτοφανή έλξη, σαν να συγχρονίστηκαν οι ενέργειές μας. Θα ‘μαι δίπλα σου όχι μια, αλλά πολλές ζωές, για να περπατάω πλάι σου, να ανακαλύπτω πόσο βαθιά είναι η αγάπη μου για ‘σένα, να σχεδιάζουμε μαζί κάθε επόμενο βήμα μας. Χρόνια πολλά αγάπη μου και χρόνια μας πολλά», έγραψε στην ανάρτησή του ο Σάκης Ρουβάς.

Από την πλευρά της, η χαμηλών τόνων Κάτια Ζυγούλη ανέβασε στο Instagram της ένα απολαυστικό βίντεο, όπου οι δυο τους χορεύουν συντονισμένοι… μακαρένα.

«Ας είναι η ζωή μας ένας χορός και τα βήματα τα βρίσκουμε! Χρόνια μας όμορφα και φωτεινά!», γράφει στο λιτό και περιεκτικό μήνυμά της, με τα likes να πέφτουν βροχή.

View this post on Instagram

Ας είναι η ζωή μας ένας χορός και τα βήματα τα βρίσκουμε! Χρόνια μας όμορφα και φωτεινά! @sakisrouvas #ourweddinganniversary #itsmybirthday

A post shared by Katia Zygouli (@katiazygouli) on Jul 3, 2020 at 11:23am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα