Καταδικασμένος παιδόφιλος σκότωσε την Μαντλίν ΜακΚαν

Απόλυτα βέβαιοι ότι η 3χρονη Μαντλίν ΜακΚαν σκοτώθηκε από Γερμανό παιδόφιλο το 2007 στην Πορτογαλία, είναι Γερμανοί εισαγγελείς.

Πρόκειται για την υπόθεση εξαφάνισης που συγκλόνισε και απασχόλησε την κοινή γνώμη παγκοσμίως. Ήταν 3 Μαΐου του 2007, όταν η Μαντλίν εξαφανίστηκε από το δωμάτιο ξενοδοχείου στο τουριστικό θέρετρο Πράια ντα Λουζ της Πορτογαλίας, όπου έκανε διακοπές με τους γονείς της και φίλους τους.

Όλα αυτά τα χρόνια, οι γονείς του κοριτσιού την αποζητούσαν και ήλπιζαν ότι ζει. Ωστόσο,

Γερμανοί εισαγγελείς δηλώνουν 100% βέβαιοι πως πίσω από την εξαφάνισή της κρύβεται ο 44χρονος παιδόφιλος, Κρίστιαν Μπρίκνερ, ο οποίος έχει καταδικαστεί και κρατείται σε υψηλής ασφαλείας φυλακή στη Γερμανία.

Θέμα χρόνου είναι να ασκηθούν ποινικές διώξεις, όπως λένε σε ξένα μέσα ενημέρωσης οι εισαγγελείς. Εξηγούν ότι θέλουν να ενισχύσουν κι άλλο την υπόθεση με επιπρόσθετα στοιχεία. Όπως λένε πάντως, μέχρι στιγμής, αυτά που κατέχουν είναι αρκετά ώστε να στηριχθεί η κατηγορία εις βάρος του.

Μεταξύ άλλων, τα στοιχεία που διαθέτουν οι αρχές είναι το στίγμα από το κινητό του που αποδεικνύει ότι το 2007 κινούνταν στην περιοχή που εξαφανίστηκε το 3χρονο κοριτσάκι και επιπλέον έχει ηχογραφηθεί μια «εξομολόγηση» που έκανε σε έναν φίλο του, με σοκαριστικές λεπτομέρειες.

Ωστόσο, παραδέχονται οι εισαγγελείς ότι δεν υπάρχουν αρκετές αποδείξεις ότι είναι νεκρή η 3χρονη, αλλά ούτε και απόδειξη μέσω DNA. Υπάρχουν, όμως, στοιχεία που μπορούν να στηρίξουν την υπόθεση. Μόλις πέρσι οι Αρχές, είχαν ενημερώσει τους γονείς του κοριτσιού ότι υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν πως η κορούλα τους δεν είναι εν ζωή, χωρίς όμως να δώσουν παραπάνω λεπτομέρειες.

Ο Μπρίκερ κατηγορείται και για άλλες επιθέσεις. Είχε επιτεθεί σε ένα 10χρονό κορίτσι ενώ έχει δολοφονήσει και μια έφηβη στο Βέλγιο.

Από την πλευρά του πάντως, ο ίδιος και η νομική του ομάδα, υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία εις βάρος του.

Επιμένει δε, ότι δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση, υποστηρίζοντας ότι η αστυνομία προσπαθεί απλά να κερδίσει δημοσιότητα συνδέοντας τον σε μια υπόθεση που δεν έχει καμία σχέση.

Διαβάστε επίσης:Υπόθεση εξαφάνισης Μαντλίν ΜακΚαν: Δολοφονήθηκε λίγες ώρες μετά την απαγωγή τηςΠατέρας Καρολάιν Κράουτς: Σε ορθόδοξη εκκλησία η βάφτιση της μικρής ΛυδίαςΣπύρος Μπιμπίλας: Γιατί πρέπει να συνεχιστεί η προβολή των σειρών με τον Φιλιππίδη
Keywords
Τυχαία Θέματα