Καλλιάνος σε Γεωργιάδη: Δεν φταις εσύ, φταίει η κλινική

Σειρά δηλώσεων ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Γιάννη Καλλιάνο προκάλεσε η δημοσιοποίηση από τον βουλευτή της ΝΔ της περιπέτειας υγείας του πατέρα του.

Υπενθυμίζεται πως στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αττικόν» νοσηλεύεται ο πατέρας του βουλευτή της ΝΔ με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πρόκειται για το νοσοκομείο για το οποίο ο γνωστός μετεωρολόγος ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης με βίντεο που ανήρτησε στο Facebook του, με την διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος για την ώρα να μην κάνει κάποιο σχόλιο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το πρώτο νοσοκομείο το οποίο υποδέχθηκε τον πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου ήταν το Ασκληπιείο της Βούλας σε γενική εφημερία.

Στο νοσοκομείο αυτό έγινε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, η πρώτη εκτίμηση και εκεί κρίθηκε από τους γιατρούς ότι πρέπει να νοσηλευτεί σε αγγειοχειρουργική κλινική την οποία δεν διαθέτει το Ασκληπιείο και άρα με βάση το υπάρχον πρωτόκολλο έπρεπε να μεταφερθεί στο «Αττικόν». Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πατέρας του βουλευτή της ΝΔ, χθες, έπαθε ανακοπή.

Καλλιάνος: Το τι θα κάνω από εδώ και πέρα δεν αφορά κανέναν άλλον παρά μόνο τον πατέρα μου και την τιμή του

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Καλλιάνος απάντησε στον υπουργό Υγείας και στις αναφορές στη ΜΕΘ σημειώνοντας πως δεν τα βάζει μαζί του, καταγγέλλοντας τι δεν εφαρμόστηκε στην περίπτωση του πατέρα του.

«Αγαπητέ φίλε μου Άδωνι, σε ευχαριστώ θερμά για το ανθρώπινο μήνυμά σου. Δεν τα βάζω μαζί σου. Τα πρωτόκολλα είναι συγκεκριμένα και δεν θελήσαμε να παραβούμε κανένα από αυτά» ανέφερε αρχικά στην ανάρτησή του ο Γιάννης Καλλιάνος.

Και πρόσθεσε:

«Ξέρουμε όμως και οι δυό μας, πολύ καλά το ξέρουμε φίλε Άδωνι, τι ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε για 4-5 ολόκληρες μέρες. Και δεν φταίς εσύ για αυτό, φταίει η κλινική που ήταν ο πατεράς μου και οι γιατροί που τον “παρακολουθούσαν” και που έλεγαν ότι ο άνθρωπος πηγαίνει πολύ καλά ενώ καθημερινά το οξυγόνο του μειωνόταν. Έτσι δεν έλεγαν; Εσύ, σωστά λες, δεν μπορείς να παρέμβεις για το ποιός θα μπει στην ΜΕΘ. Κρίνουν όμως οι γιατροί».

«Έχω τα πάντα σε μηνύματα και σε κλήσεις (ηχητικά που έστελνα λόγω του ότι δεν είχα το κουράγιο ούτε να γράψω ένα μήνυμα) αλλά και όλα τα υπόλοιπα αποδεικτικά. Το τι θα κάνω από εδώ και πέρα αγαπητέ υπουργέ Άδωνι, με κάθε σεβασμό, θα σου πω ότι δεν αφορά κανέναν άλλον παρά μόνο τον πατέρα μου και την τιμή του.

Όλα στο φως, χωρίς να φοβηθώ κανέναν που θα προσπαθήσει να με βγάλει ψεύτη, διότι στη θέση του πατέρα μου έχουν βρεθεί χιλιάδες άνθρωποι στο παρελθόν. Έχω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία θα καταθέτω και δημόσια αν χρειαστεί. Όπως και τα ακριβή ονόματα των Ιατρών» καταλήγει στην ανάρτησή του ο Γιάννης Καλλιάνος.

Διαβάστε επίσης:

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκάθαρα αρνήθηκε οποιαδήποτε ακροδεξιά ψήφο

Παύλος Μαρινάκης για ΣΥΡΙΖΑ: Κάποιοι «ψαρεύουν» ψήφους σε θολά νερά αντί να υπερασπίζονται τη Δημοκρατία

Εκτός Ευρωεκλογών οι Σπαρτιάτες

Keywords
Τυχαία Θέματα