Η Κυριακίδης Γεωργόπουλος γίνεται η πρώτη Δικηγορική Εταιρεία που πιστοποιείται ως Great Place to Work®

Με τη Διεθνή Πιστοποίηση «Great Place to Work®», που απέκτησε πρόσφατα, η δικηγορική εταιρεία ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ γίνεται η πρώτη δικηγορική εταιρεία στην Ελλάδα που την αποκτά.

Η πιστοποίηση αυτή αποτελεί έναν έμμεσο τρόπο αναγνώρισης του θετικού αντίκτυπου που έχουν οι συνεχείς προσπάθειες της εταιρείας καθώς και οι επιλογές ετών στην επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό και στην επιθυμία της να προσφέρει ένα εργασιακό κλίμα αξιοκρατικό, δίκαιο, παραγωγικό και ισορροπημένο στοχεύοντας

να προσελκύσει τους καλύτερους και πιο ικανούς συνεργάτες.

Η ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ως ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο παροχής νομικών υπηρεσιών, αναγνώρισε έγκαιρα την ανάγκη να προσαρμοσθεί στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς εργασίας και να θέσει υψηλούς στόχους σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά εργασίας.

Πρωταρχικός στόχος της ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ήταν και παραμένει η ανάδειξη επαγγελματιών στο χώρο της δικηγορίας που διακρίνονται για τον υψηλό βαθμό κατάρτισής τους και για το ήθος τους. Για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός επενδύει συστηματικά στην αναβάθμιση του εργασιακού περιβάλλοντος αντιλαμβανόμενη την ανάγκη να επιφέρει πρόσθετες βελτιώσεις σε καίρια σημεία.

Επόμενος στόχος της ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ είναι η υιοθέτηση μέτρων με στόχο την επίτευξη ισορροπίας ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική ζωή. Παράλληλα, πολύ πρόσφατα επανασχεδίασε και επανεπιβεβαίωσε το Πλαίσιο Δεξιοτήτων των δικηγόρων που απασχολεί, το οποίο περιγράφει τις συμπεριφορές που εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση στο εργασιακό περιβάλλον.

Αυτό το εγχείρημα πραγματοποιήθηκε μαζί με τους συνεργάτες της εταιρείας, η συμμετοχή των οποίων αποτέλεσε αυτονόητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση αυτού του τόσο σημαντικού έργου. Ένας άλλος τομέας στον οποίο επενδύει η ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ είναι η τεχνολογία.

Γιατί η τεχνολογία παίζει ήδη και θα παίξει ακόμη περισσότερο στο άμεσο μέλλον πολύ σημαντικό ρόλο στην παροχή νομικών υπηρεσιών. Η παγκοσμιοποίηση, το ηλεκτρονικό εμπόριο, οι τηλεδιασκέψεις, η ψηφιακή υπογραφή και οι υπηρεσίες e-justice κερδίζουν ολοένα έδαφος. Γι’ αυτό και η KG επενδύει στις απαραίτητες υποδομές, στα κατάλληλα εργαλεία και στην εκπαίδευση για την βέλτιστη χρήση της.

Η δικηγορική εταιρεία ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ είναι η μεγαλύτερη δικηγορική εταιρεία της Ελλάδας με ιστορία σχεδόν 90 ετών. Απασχολεί 103 δικηγόρους και 28 άτομα διοικητικό προσωπικό. Διακρίνεται για την παροχή υψηλού επιπέδου νομικών υπηρεσιών, ενώ παραδοσιακά εκπροσωπεί διεθνείς οίκους και πολυεθνικές εταιρείες και οργανισμούς στα μεγαλύτερα αναπτυξιακά έργα της χώρας μας.

Οι δικηγόροι της χειρίζονται επιτυχώς μεταξύ άλλων μεγάλες και πολύπλοκες συναλλαγές, εξαγορές και συγχωνεύσεις. Διαθέτει ηγετική θέση στην αγορά και ιδιαίτερα στους κλάδους του εμπορικού δικαίου, στην επίλυση διαφορών, στην ενέργεια, στο τραπεζικό και χρηματιστηριακό δίκαιο, στο φορολογικό δίκαιο, στο εργατικό δίκαιο και στο δίκαιο ανταγωνισμού και γενικώς σε όλους τους τομείς που απασχολούν τις επιχειρήσεις και τους ιδιοκτήτες τους (www.kglawfirm.gr)

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση

Keywords
Τυχαία Θέματα