Στο Λονδίνο για προσέλκυση πλοίων η Μαρίνα Χατζημανώλη

Η Υφυπουργός Ναυτιλίας παρά τω Προέδρω της Κυπριακής Δημοκρατίας Μαρίνα Χατζημανώλη πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο Λονδίνο για να συμμετάσχει στις εργασίες του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας της Γυναίκας στη Ναυτιλία.

Ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός θα απονέμει φέτος, για πρώτη φορά, το Βραβείο Ισότητας των Φύλων, κατά τη διάρκεια των εργασιών του Οργανισμού στις 17/05/2024.Το βραβείο θα απονεμηθεί στην υποψήφια της Κύπρου, κα. Δέσποινα Θεοδοσίου.

Κατά

τη διάρκεια της επίσκεψής της, η Υφυπουργός Ναυτιλίας θα προσφωνήσει το συνέδριο «Cyprus Forum London», το οποίο διοργανώνεται για πρώτη φορά, με στόχο την προώθηση της Κύπρου στο Ηνωμένο Βασίλειο ως ανεπτυγμένο ναυτιλιακό κέντρο και της κυπριακής σημαίας ως σημαίας ποιότητας και αξιοπιστίας.

Η Υφυπουργός Ναυτιλίας θα πραγματοποιήσει επίσης επισκέψεις σε ναυτιλιακές εταιρείες που εδρεύουν στο Λονδίνο, με στόχο την προβολή και προώθηση της κυπριακής ναυτιλίας, επιδιώκοντας την προσέλκυση νέων εταιρειών στην Κύπρο και την εγγραφή πλοίων στο Κυπριακό Νηολόγιο.

Διαβάστε επίσης: 

Celestyal: Συνεργασία με Αμπού Νταμπι και όμιλο AD Ports

Euroseas (Αριστείδης Πίττας): Εξασφάλισε χρηματοδότηση 22,5 εκατ. δολαρίων από Τράπεζα της Φουτζέιρα

Aegean Shipping (Γιώργος Μελισσανίδης): Παρήγγειλε άλλα δύο δεξαμενόπλοιο σε ναυπηγείο της Cosco

Keywords
Τυχαία Θέματα