Η Eldorado Gold ανακοινώνει αύξηση κεφαλαίου διαρκείας έως 125 εκατ. δολ.

Η Eldorado Gold  έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα συμμετοχών (ΑΤΜ) στο χρηματιστήριο το οποίο θα επιτρέπει στην εταιρεία να εκδίδει από καιρό σε καιρό κοινές μετοχές από το ταμείο στις τρέχουσες τιμές του Χρηματιστηρίου του Τορόντο, της Νέας Υόρκης ή οποιασδήποτε άλλης αγοράς στην οποία οι κοινές μετοχές είναι εισηγμένες, μέχρι και 125 εκατ. δολ.

Ο όγκος και το χρονοδιάγραμμα των μετοχών στο πλαίσιο του προγράμματος ΑΤΜ,

εάν υπάρχουν, θα καθοριστούν κατά την αποκλειστική κρίση της εταιρείας, με την επιφύλαξη των ισχυόντων ρυθμιστικών περιορισμών.

Οι πωλήσεις κοινών μετοχών μέσω του προγράμματος ATM θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τους όρους μιας συμφωνίας διανομής μετοχών της 26ης Σεπτεμβρίου, η οποία συνάφθηκε μεταξύ της εταιρείας BMO Nesbitt Burns ως καναδικής εταιρείας και της BMO Capital Markets Corp.

Το Πρόγραμμα ATM θα τεθεί σε ισχύ τις 26 Σεπτεμβρίου 2021, εκτός εάν έχουν εκδοθεί όλα τα κοινά μερίδια που είναι διαθέσιμα για έκδοση στο πλαίσιο του Προγράμματος ATM ή εάν το Πρόγραμμα ΑΤΜ τερματιστεί πριν από την ημερομηνία αυτή από την εταιρεία ή τους αντιπροσώπους.

Η Eldorado σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα καθαρά έσοδα από το πρόγραμμα ATM, εάν υπάρχουν, για χρηματοδότηση των εξής:

Δυνητικές κεφαλαιουχικές επενδύσεις στο Kişladağ για την αποξήρανση των αποβλήτων και την επέκταση του απορροφητήρα σωληνώσεων, υπό την προϋπόθεση ότι θα διεξαχθούν πειραματικές εργασίες μεταλλουργικής απορροής.Δυνητικές επενδύσεις κεφαλαίου στο Lamaque για επέκταση από 1.800 τόνους την ημέρα («tpd») σε 2.500 tpd.Δυνητικά έξοδα κατασκευής και αδειοδότησης και μικρές επιτρεπόμενες κατασκευές για την υποστήριξη της επανέναρξης της κατασκευής στις Σκουριές.Πιθανή μελέτη μηχανικών και Εκτίμηση Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που επιτρέπει δαπάνες στο λόφο Περάματος.Πιθανές δαπάνες μηχανικής και αδειοδότησης για την επέκταση της Olympia από 1.200 tpd σε 1.900 tpd.Επιστροφή του χρέους καιΓενικοί εταιρικοί σκοποί.

The post Η Eldorado Gold ανακοινώνει αύξηση κεφαλαίου διαρκείας έως 125 εκατ. δολ. appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα