Γλυκάνισος: Το νέο τρέιλερ της σειράς που θα μας καθηλώσει

Ο «Γλυκάνισος» έρχεται στον ΣΚΑΪ και η γεύση του θα μείνει ανεξίτηλη.

Δύο κόσμοι διαφορετικοί, δύο ξένοι που θα έρθουν και θα αλλάξουν ό,τι πιστεύουμε πως χωρίζει αλλά και ενώνει δύο ανθρώπους.

Ο Στρατής (Γιώργος Παπαγεωργίου) και η Ραζάν (Έλενα Πιερίδου) θα ζήσουν έναν δυνατό έρωτα κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν το ναυάγιο της ζωής τους ή θα ζήσουν ως πρωταγωνιστές σε ένα παράλογο θρίλερ;

Το νέο trailer της δραματικής σειράς είναι στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ και ο μεγάλος έρωτας δύο διαφορετικών ανθρώπων ξετυλίγεται μπροστά μας.

Μία

σειρά με ιδιαίτερη κινηματογράφηση, σε χώρους αυθεντικούς, με αισιοδοξία, όπου υπάρχει ελπίδα αλλά και σκοτάδι εκεί όπου κρύβεται ο πόνος.

Η Μυτιλήνη είναι ο τόπος, εκεί όπου η απόγνωση παλεύει να βρει το φως, για να γίνει ελπίδα.

Δείτε το τρέιλερΗ υπόθεση

Η νέα δραματική σειρά με τίτλο «Γλυκάνισος», διηγείται τον έρωτα δύο ανθρώπων που ανήκουν σε εντελώς διαφορετικούς κόσμους.

Ενός Έλληνα χριστιανού και μίας Σύριας μουσουλμάνας, του Στρατή, γόνου εύπορης οικογένειας της Μυτιλήνης, και της Ραζάν, Σύριας πρόσφυγα.

Ο καθένας κουβαλάει τη δική του κουλτούρα, τις δικές του αλήθειες, τα δικά του τραύματα. Θα παλέψουν να αντισταθούν στη δίνη του έρωτα, σε αυτό που νιώθουν.

Ο Στρατής, άλλωστε, χρωστά τη ζωή του στο σύντροφο της Ραζάν…

Η ζωή γράφει όμως τα δικά της σενάρια. Ένας μεγάλος έρωτας ανάμεσα σε δύο τόσο διαφορετικούς ανθρώπους θα καταφέρει να φέρει κοντά και τους τόσο διαφορετικούς κόσμους τους;

Πώς θα τον αντιμετωπίσει το περιβάλλον τους; Οι οικογένειες τους; Οι κάτοικοι του νησιού;

Άνθρωποι, φιλίες και οικογενειακές σχέσεις θα δοκιμαστούν. Κάποιοι θα βγουν αλώβητοι, κάποιοι όμως θα πληρώσουν το τίμημα.

Θα βγει ο έρωτας νικητής;

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παπαγεωργίου (Στρατής), Έλενα Πιερίδου (Ραζάν), Κώστας Κόκλας (Φίλιππος), Τάνια Τρύπη (Ερμιόνη), Κώστας Αποστολάκης (Μενέλαος), Ευγενία Δημητροπούλου (Ελεάνα), Αιμιλιανός Σταματάκης (Έκτορας), Ραφίκα Σαουίς (Φάζια), Βασίλης Αθανασόπουλος (Άγγελος), Χάρης Ασημακόπουλος (Ευστρατίου), Αντρέας Κοντόπουλος (Θανάσης), Μαίρη Χήναρη (Σταθούλα), Αντώνης Γιαννακός (Ραφαήλ), Μπήλιω Μαρνέλη (Αλίκη), Αθηνά Αλεξοπούλου (Χρυσάνθη), Νίκος Κασάπης (Μιχάλης), Γιούλη Γεωργακοπούλου (Αναστασία), Βαγγέλης Στρατηγάκος (Νεφζάτ), Χρήστος Κοντογιώργης (Καρίμ), Φώτης Κάραλης (Φώτης), Δημήτρης Αποστολόπουλος (Πωλ), Κωνσταντίνος Μουταφτσής (Μπίλι), Θαλασσινή Μποσταντζόγλου (Μαργαρίτα), Κώστας Ζωγραφόπουλος (Θόδωρος)

Στο ρόλο της Αριάδνης, η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του πέμπτου κύκλου – Τα πρώτα λόγια των κριτών

Οι μώλωπες της Angelina Jolie μετά τα χτυπήματα του Brad Pitt κατά τη διάρκεια πτήσης τρόμου – Δείτε τις φωτογραφίες του FBI

Keywords
Τυχαία Θέματα