Γλυκά Νερά: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο και η αποκάλυψη για τη μητέρα του συζυγοκτόνου (video)

Φωτογραφία-ντοκουμέντο μέσα από το σαλόνι της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά, όπου δολοφονήθηκε η 20χρονη Καρολάιν Κράουτς από τον 33χρονο σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στη φωτογραφία απεικονίζεται η κάμερα εποπτείας, η οποία είναι πεσμένη στο πάτωμα, καθώς την έβγαλε ο 33χρονος πιλότος λίγο πριν σκοτώσει τη σύζυγό του. Μέσα από αυτή την κάμερα ο πιλότος έχει αφαιρέσει την κάρτα μνήμης, από την οποία και ανιχνεύτηκε η εγκληματική ενέργεια αφού προσδιορίστηκε ότι είναι σε χρόνο προγενέστερο

της υποτιθέμενης επιδρομής των ληστών.

Πρόκειται για ένα από τα πιο καθοριστικά στοιχεία της αστυνομίας που βοήθησε στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, ο πιλότος έβγαλε εντελώς την κάμερα από τον τοίχο γύρω στις 12:30 το βράδυ προκειμένου να αφαιρέσει την κάρτα μνήμης, την οποία και στη συνέχεια πέταξε μέσα στην τουαλέτα για να την ξεφορτωθεί.

Δείτε το βίντεο από το Live News:

Σε μια αποκάλυψη αναφορικά με τη σχέση του ζευγαριού και τη μητέρα του πιλότου, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά προχώρησε ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Μέσα από την εκπομπή του MEGA, Live News, ο γνωστός δημοσιογράφος επικεντρώθηκε και σήμερα στο θέμα των ημερών που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Μάλιστα, αναφέρθηκε στη μητέρα του 33χρονου πιλότου και μετέφερε μια πληροφορία που κάνει εντύπωση.

Αρχικά ο Νίκος Ευαγγελάτος δήλωσε: «Λέμε όλα αυτά όχι γιατί υπάρχει διάθεση τιμωρίας ή εξόντωσης, αλλά περισσότερο για να καταλάβουμε τι έγινε. Η ιστορία ξεκινάει πολύ πιο πίσω από τότε που ο 28χρονος Μπάμπης ερωτεύεται την 15χρονη. Εάν αυτή την υπόθεση τη βλέπαμε διαφορετικά θα τη μιλάγαμε για τα όρια της παιδεραστίας. Το ερώτημα είναι γιατί. Γιατί ο Μπάμπης παντρεύεται την 18χρονη Καρολάιν και προσπαθεί να τη φυλακίσει.

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι: «Θα σας πω μια λεπτομέρεια που έμαθα, σοκαριστική. Μετά τη δολοφονία βγαίνει έξω από το σπίτι ο πατέρας και η μητέρα του Μπάμπη. Θυμάστε το πλάνο που η μητέρα του κρατάει το μωρό του. Θέλω να σας πω ότι έμαθα ότι εκείνο το πρωινό, το μοιραίο, ήταν η πρώτη φορά που η γυναίκα αυτή, η γιαγιά του μωρού το πήρε αγκαλιά. Μέχρι τότε δεν το είχε πάρει ποτέ αγκαλιά.

Ο Μπάμπης είχε περιορίσει ασφυκτικά τη γυναίκα του. Κι όταν ένιωσε ότι αυτό το πλάσμα έψαχνε να αυτονομηθεί, αποφάσισε να τη σκοτώσει. Κι αυτή είναι μια συμπεριφορά που πρέπει να τη φωτίσουμε. Ας μείνουμε στην πραγματικότητα, στο τι θα πει βία μέσα στα σπίτια, στο τι θα πει δολοφονία γυναικών, γιατί αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα».

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Ο πατέρας του πιλότου «σπάει» τη σιωπή του (video)

Γλυκά Νερά: Απολογείται την Τρίτη ο συζυγοκτόνος – Τι κατέθετε για να παραπλανήσει την έρευνα

Μπαλάσκας: Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου – Ζητώ συγγνώμη

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα
Γλυκά Νερά, -ντοκουμέντο,glyka nera, -ntokoumento