Γιώργος Λάνθιμος και Έμα Στόουν ξανά μαζί: Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Kinds of Kindness»

Μετά το «Poor Things», Γιώργος Λάνθιμος και Έμα Στόουν επιστρέφουν με νέα ταινία

Μετά τον Χρυσό Λέοντα, 4 Όσκαρ και πλήθος άλλων βραβείων για το «Poor Things», Γιώργος Λάνθιμος και Έμα Στόουν συνεργάζονται για πέμπτη φορά και επιστρέφουν αυτό το καλοκαίρι

με το «Kinds of Kindness» («Ιστορίες Καλοσύνης»).

Η Searchlight έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ της νέας ταινίας, που θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου. Στην Ελλάδα η ταινία θα κυκλοφορήσει από την Feelgood Entertainment.

Το καστ της νέας ταινίας περιλαμβάνει τους Γουίλεμ Νταφόε και Μάργκαρετ Κούαλι –  οι οποίοι έπαιξαν και στο «Poor Things» -,  τους Χονγκ Τσάου, Τζο Όλγουιν, Μαμουντού Άθι καθώς και την αγαπημένη των φαν της σειράς Euphoria, Χάντερ Σάφερ.

Στο παρελθόν ο Άλγουιν είχε συνεργαστεί με τους Στόουν και Λάνθιμο στην ταινία εποχής «Η Ευνοούμενη» του 2018.

Ο Λάνθιμος έγραψε το σενάριο του «Kinds of Kindness» μαζί με τον Ευθύμη Φιλίππου, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στις ταινίες του «Ο Αστακός», «Ο θάνατος του ιερού ελαφιού» και «Κυνόδοντας».

Η υπόθεση της ταινίας

Σύμφωνα με την επίσημη περίληψη, το «Kinds of Kindness» είναι ένα τρίπτυχο έργο, που αφορά έναν άνδρα χωρίς επιλογές, ο οποίος προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο της ζωής του- έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή η γυναίκα του που είχε εξαφανιστεί στη θάλασσα επέστρεψε και μοιάζει διαφορετικός άνθρωπος- και μια γυναίκα που είναι αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με μια ιδιαίτερη ικανότητα, ο οποίος προορίζεται να γίνει ένας θαυμαστός πνευματικός ηγέτης.

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε επίσης:

Νέες ταινίες στους κινηματογράφους: Ιταλική επέλαση, με ιεροεξεταστές, αγώνες ράλι και Χίμαιρες

Χαμός με τη βίλα του Ρέμου στη Μύκονο: Ο Άραβας που την αγόρασε έθαψε με χώμα το εκκλησάκι

Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση: Η εξομολόγηση για την αποβολή της και τα μηνύματα συμπαράστασης

Keywords
Αναζητήσεις
giorgos-lanthimos-kai-emma-stone-xana-mazi-to-proto-treiler-tis-tainias-kinds-of-kindness.htm
Τυχαία Θέματα