Γιώργος Γεραπετρίτης: Πώς θα χάνουν βαθμούς ομάδες σε περιπτώσεις πολυϊδιοκτησίας

14:12 7/2/2020 - Πηγή: Mononews

Διευκρινίσεις στο θέμα αφαίρεσης βαθμών από ομάδες σε περιπτώσεις πολυϊδιοκτησίας έδωσε σήμερα ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης.

Ο ίδιος σημείωσε, μιλώντας στον Θέμα 104,6, ότι εφόσον διαπιστωθεί πως υπάρχει η παραβίαση του καθεστώτος της πολυϊδιοκτησίας, θα αφαιρούνται από 5 έως 10 βαθμοί από την τρέχουσα βαθμολογία.

«Εντός ευλόγου χρόνου, όπως προβλέπεται θα πρέπει να υπάρξει συμμόρφωση όσων παραβίασαν τη διάταξη. Εάν δεν υπάρξει συμμόρφωση, είναι αυτονόητο ότι θα υπάρξει είτε αυτεπαγγέλτως ή από καταγγελία νέα

διαδικασία με την οποία θα διαπιστωθεί μη συμμόρφωση και επανάληψη των κυρώσεων» σημείωσε ο κ. Γεραπετρίτης.

Προσδιορίζοντας το «εύλογο χρονικό διάστημα», ο Γιώργος Γεραπετρίτης τόνισε ότι η δικαιοδοτική αρχή θέτει ένα χρονικό πλαίσιο για τον εύλογο χρόνο.

«Για παράδειγμα μια μεταφορά μετοχών θα πρέπει να γίνεται με το προβλεπόμενο δίκαιο για τις επιχειρήσεις. Δεν θα είναι μια ημέρα, δεν θα είναι και 10 μήνες. Αυτό προβλέπεται από τις γενικές διατάξεις που εφαρμόζονται σε κάθε δικαιοδοτική απόφαση. Θα πρέπει να συμμορφωθούν εντός ευλόγου χρόνου, αλλιώς θα υπάρξει επανάληψη ποινής» διευκρίνισε και τόνισε ότι «υπάρχει σθεναρότατη βούληση για εφαρμογή των κανόνων, που φτάνει μέχρι την αποβολή από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Γεραπετρίτης, Πώς,giorgos gerapetritis, pos