Γιάννης Βαρδής-Νατάσα Σκαφιδά: Οι τρυφερές φωτογραφίες από τα γενέθλια της κόρης τους και το baby shower

Διπλή χαρά για το αγαπημένο ζευγάρι

Το δεύτερο παιδί τους περιμένουν σε λίγους μήνες, ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά, οι οποίοι έχουν ήδη αποκτήσει ένα κοριτσάκι.

Με μία τρυφερή ανάρτηση, η γλυκιά μανούλα ευχήθηκε δημόσια στην κόρη της ‘χρόνια πολλά’ για τα τρίτα της γενέθλια, γράφοντας στο Instagram:

«Ζωή μου, λατρεία μου, 3 χρόνια πριν ακριβώς αυτή την ώρα 11:40 σε πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου, τα συναισθήματα και η χαρά μου απερίγραπτα, να ζήσεις ανάσα μου πάντα ευτυχισμένη.

Εγώ και

ο μπαμπάκας @giannisvardis θα είμαστε πάντοτε δίπλα σου, σε ότι χρειαστείς και θα σε καμαρώνουμε να μεγαλώνεις και να γίνεσαι ένας υπέροχος άνθρωπος!», ενώ πρόσθεσε τα hashtags: #katerisna’sbirthday#3yearsold#princess #13ofmay.

View this post on Instagram

Ζωή μου ,λατρεία μου ,3 χρόνια πριν ακριβώς αυτή την ώρα 11:40 σε πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου,τα συναισθήματα και η χαρά μου απερίγραπτα ,να ζήσεις ανάσα μου πάντα ευτυχισμένη, Εγώ και ο μπαμπάκας @giannisvardis θα είμαστε πάντοτε δίπλα σου, σε ότι χρειαστείς και θα σε καμαρώνουμε να μεγαλώνεις και να γίνεσαι ένας υπέροχος άνθρωπος! #katerisna’sbirthday #3yearsold #princess #13ofmay

A post shared by Natasa Skafida-Vardi (@natasaskafida) on May 13, 2019 at 1:41am PDT

Σε λίγους μήνες η Νατάσα Σκαφιδά θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι, στο οποίο θα δώσουν το όνομα του μπαμπά του τραγουδιστή, Αντώνης.

Για τη Γιορτή της Μητέρας, η ίδια ανέβασε φωτογραφίες από το baby shower, που γιόρτασε με φίλους και συγγενείς.

Δείτε φωτογραφίες:

View this post on Instagram

#antonisiscoming #babyboy #babyshower #loading

A post shared by Natasa Skafida-Vardi (@natasaskafida) on May 12, 2019 at 9:14am PDT

View this post on Instagram

It’s a boy Ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια μουυυυ @mary_skafida @tinasampsoni @alexiatheofanidou @christiana_tsi #antonisiscoming #babyboy #babyshower

A post shared by Natasa Skafida-Vardi (@natasaskafida) on May 12, 2019 at 7:22am PDT

View this post on Instagram

Ποτε στη ζωη μου δεν φανταζομουν πως θα γινω πατερας και θα εχω μια υπεροχη οικογενεια. Τωρα το ζω και αν μπορουσα να γυρισω το χρονο πισω θα το εκανα νωριτερα. Αυτο το πολυτιμο πλασμα λοιπον εγινε τριων σημερα. Χαιρομαι και συγκινουμαι που την εχω διπλα μου και την βλεπω να μεγαλωνει μερα τη μερα. Χρόνια της πολλά λοιπόν, εύχομαι να είμαι δίπλα της να Την δω να ενηλικιώνεται.

A post shared by giannisvardis (@giannisvardis) on May 13, 2019 at 5:12am PDT

The post Γιάννης Βαρδής-Νατάσα Σκαφιδά: Οι τρυφερές φωτογραφίες από τα γενέθλια της κόρης τους και το baby shower appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα