Γενέθλια έχει σήμερα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ – Πόσο μεγαλύτερή του είναι η Κέιτ

Γιορτάζει σήμερα το Παλάτι και η Μεγάλη Βρετανία, καθώς σαν σήμερα το 1982 γεννήθηκε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

Ο δεύτερος στη διαδοχή του θρόνου, Δούκας του Κέιμπριτζ κλείνει τα 37 του χρόνια. Αντίθετα με την βασίλισσα Ελισάβετ για τα γενέθλια της οποίας διοργανώθηκε ένα επίσημο πάρτυ, για τον Ουίλιαμ δεν έχει προγραμματιστεί κάτι επίσημο, ενώ αναμένεται να το γιορτάσει με την οικογένειά του και τους στενούς τους φίλους στο Κένσινγκτον.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο αδελφός του Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ

και το νέο μέλος της οικογένειάς τους, ο μικρός Άρτσι, θα βρεθούν στο ιδιωτικό πάρτυ.

Ως Καρκίνος στο ζώδιο και μάλιστα, την πρώτη μέρα του ζωδίου, είναι ένας πραγματικός οικογενειάρχης, ενώ ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του είναι η καλή επικοινωνία που έχει με τους άλλους, καθώς και η εξωστρέφειά του.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα express.co.uk και τον αστρολογικό του χάρτη, αυτή η χρονιά επιφυλάσσει πολλά για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Ήδη έχει αναλάβει πολλά από τα καθήκοντα της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα με τον Χάρι και τον Ουίλιαμ

Υπενθυμίζεται ότι μετά το θάνατο της βασίλισσας, ο Κάρολος είναι ο επόμενος στη διαδοχή του θρόνου, ενώ ο Ουίλιαμ είναι ο αμέσως επόμενος που θα γίνει βασιλιάς της Μεγάλης Βρετανίας και η Κέιτ, βασίλισσα.

Κέιτ και Ουίλιαμ

Η σύζυγός του και Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά, είναι μόλις 5 μήνες μεγαλύτερη του Ουίλιαμ. Είναι γεννημένη στις 9 Ιανουαρίου του 1982.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο, όπου ερωτεύτηκαν. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία…

Το ζεύγος χαιρετά το πλήθοςΚέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας ΟυίλιαμSplash

The post Γενέθλια έχει σήμερα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ – Πόσο μεγαλύτερή του είναι η Κέιτ  appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα