Φώφη Γεννηματά: Live το τελευταίο αντίο στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ

Με χειροκροτήματα ο κόσμος που έχει πλημμυρίσει την Μητρόπολη Αθηνών αποχαιρετά την Φώφη Γεννηματά, που έφυγε από την ζωή τόσο πρόωρα νικημένη από τον καρκίνο.

Το φέρετρο με την σορό της Φώφης Γεννηματά βγήκε από το παρεκκλήσι, ενώ το συγκεντρωμένο πλήθος φώναζε «αθάνατη».

Η εξόδιος ακολουθία ξεκίνησε στις 14:00 στη Μητρόπολη. Η Φώφη Γεννηματά μεταφέρεται αυτή την ώρα για να ταφεί δίπλα στους γονείς της στο Α’ Νεκροταφείο.

Στην Μητρόπολη βρέθηκε ήδη η οικογένεια της

Φώφης Γεννηματά.

Το παρόν έδωσε η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία: η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με την σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο πρόεδρος του ΜέΡΑ 25, Γιάνης Βαρουφάκης, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Σημίτης και Αντώνης Σαμαράς.

Επίσης, παρευρέθηκαν  υπουργοί, βουλευτές, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Ο πρωθυπουργός και η συζυγός του εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στον σύζυγο της Φώφης Γεννηματά

Εικόνα μέσα από την Μητρόπολη ΑθηνώνΑλέξης Τσίπρας και Γιώργος ΠαπανδρέουΚώστας Τασούλας, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, Κυριάκος Μητσοτάκης και Κατερίνα ΣακελλαροπούλουΗ οικογένεια της Φώφης Γεννηματά



Διαβάστε ακόμη:

Φώφη Γεννηματά: Συντετριμμένη η οικογένειά της – Τι ζήτησε η αδελφή της, ΜαίρηΦώφη Γεννηματά: Σύσσωμη η ΚΟ του ΚΙΝΑΛ αποχαιρέτησε την πρόεδρό του – Πλήθος κόσμου συρρέει στην Μητρόπολη (pics)
Keywords
Τυχαία Θέματα