Εξελίξεις με την ομηρία Έλληνα ναυτικού στο Τόγκο – Τι λέει η οικογένειά του

Έπειτα από 10 μέρες αγωνίας, η οικογένεια του νεαρού Έλληνα ναυτικού ο οποίος έπεσε θύμα απαγωγής από πειρατές στο Τόγκο επικοινώνησε με τους διαπραγματευτές που χειρίζονται την υπόθεση.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι γονείς του 20χρονου μηχανικού έμαθαν πως ο γιος του είναι καλά στην υγεία του καθώς οι απαγωγείς επικοινώνησαν με τους διαπραγματευτές. Ο ναυτικός είναι καλά στην υγεία του όπως επιβεβαίωσαν οι διαπραγματευτές τους γονείς του.

«Βέβαια γίνεται δουλειά. Από την πρώτη

στιγμή γίνεται δουλειά. Τίποτα περιμένουμε σε αναμονή. Αυτό, τίποτα άλλο σε αναμονή, τίποτα δυστυχώς τίποτα. Όλοι ψάχνονται και τα υπουργεία είναι και όλοι, αλλά τίποτα. Δεν βγαίνουν αυτοί (οι πειρατές) να πούνε τι θέλουν…» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο πατέρας του νεαρού ναυτικού.

Τo ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών υπό άκρα μυστικότητα, μαζί με την πλοιοκτήτρια εταιρεία και τους άγγλους διαπραγματευτές, βρίσκονται σε επαφές για την επιστροφή του Έλληνα μηχανικού στην πατρίδα. «Η Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Εξωτερικών είναι σε διαρκή επικοινωνία με την πλοιοκτήτρια εταιρία καθώς και με την οικογένεια του απαχθέντος» τονίζει το Υπουργείο Εξωτερικών.

Οι πειρατές αναμένεται πως θα ζητήσουν λύτρα προκειμένου να απελευθερώσουν τους τέσσερις ναυτικούς που απήγαγαν από το  ελληνόκτητο πλοίο.

The post Εξελίξεις με την ομηρία Έλληνα ναυτικού στο Τόγκο – Τι λέει η οικογένειά του appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα