Εξαφάνιση στο Περιστέρι: Εντοπίστηκε η 15χρονη που εξαφανίστηκε από το Περιστέρι

Σύμφωνα με πληροφορίες το κορίτσι εντοπίστηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας και είναι καλά στην υγείας της.

Η 15χρονη βρίσκεται σύμφωνα με τον πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού στο Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος είχε εκφράσει φόβους για την εξαφάνισή της ανήλικης, καθώς υπήρχαν πληροφορίες για εμπλοκή του κυκλώματος «lover boys»..

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού χθες, «στις 19  Απριλίου

και ώρα 19:00, εξαφανίστηκε από το Περιστέρι, η Φωτεινή Γιαννοπούλου, 15 ετών.

«Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι η ασφάλεια της ανήλικης βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς πιθανόν να είναι εγκλωβισμένη σε μια επικίνδυνη κατάσταση από την οποία δεν μπορεί να διαφύγει.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης Φωτεινής, στις 20.04.2022 και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert.

«Η Φωτεινή Γιαννοπούλου, 15 ετών, έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.60 και έχει κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, σκούρο γκρι κολάν nike και μαύρα αθλητικά παπούτσια nike

Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, έκανε χθες λόγο «για μια επικίνδυνη εξαφάνιση και το λέω γιατί συνήθως δεν βγάζουμε εντολή, αλλά βγαίνει με απόφαση εισαγγελέα. Υποτίθεται ότι έφυγε με την θέληση της, είναι σχετικό όμως. Είναι με κάποιους που είναι επικίνδυνοι. Ξέρουμε ότι αυτά τα κυκλώματα χρησιμοποιούν νέους για διάφορους λόγους».

Συνέχισε δε, λέγοντας πως «την πήραν δύο κυρίες και υποτίθεται ότι έχει γνωρίσει κάποιον. Δεν πήγε με το ζόρι. Έφυγε με την “θέληση” της. Της έδωσαν διάφορες υποσχέσεις όπως αγάπη και ό,τι άλλο θέλει ένα παιδί.

Τα loverboys συνήθως προσεγγίζουν τα θύματά τους και όταν τα κατακτήσουν τα εκμεταλλεύονται κατά κύριο λόγο στη βιομηχανία του σεξ ενώ απειλούν τα θύματά τους, χρησιμοποιώντας συχνά εκβιασμό και βία.

Διαβάστε επίσης

Συναγερμός για την εξαφάνιση 15χρονης στο Περιστέρι – Τι είναι το κύκλωμα «lover boys»

Keywords
Τυχαία Θέματα