Έρευνα κλινική «Ταξιάρχαι»: Τι κατέθεσε ο πρώτος μάρτυρας

Για ενδεχόμενη έλλειψη εγρήγορσης στην τήρηση πρωτοκόλλου στην κλινική «Ταξιάρχαι» του Περιστερίου φέρεται να μίλησε στέλεχος του ΕΟΔΥ, που κατέθεσε ως πρώτος μάρτυρας στο πλαίσιο της κατεπείγουσας εισαγγελικής έρευνας.

Οι υπεύθυνοι δηλαδή της κλινικής ίσως να μην υποψιάστηκαν έγκαιρα, με τα πρώτα συμπτώματα ασθενών, ότι βρίσκονται προ της «έκρηξης» μιας υγειονομικής βόμβας.

Ενώπιον του εισαγγελέα Νίκου Αντωναράκου κατέθεσαν σήμερα 2 στελέχη του ΕΟΔΥ. Ο ένας

μάρτυρας συμμετέχει στις έρευνες του Οργανισμού στην κλινική του Περιστερίου και ο άλλος στις έρευνες στην κλινική Κασταλία στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώτος μάρτυρας, μιλώντας για τις ενέργειες των υπευθύνων του Ταξιάρχη, φέρεται να μίλησε για ενδεχόμενη έλλειψη εγρήγορσης στην τήρηση πρωτοκόλλου.

Φέρεται επίσης να περιέγραψε τα ξαφνικά, πολλαπλά κρούσματα στην.κλινική και τις δύσκολες συνθήκες νοσηλείας τόσο πριν όσο και τώρα.

Το μεσημέρι κλιμάκιο της Κρατικής Ασφάλειας, με εντολή του εισαγγελέα, έκανε  νέες κατασχέσεις ιατρικών φακέλων και εγγράφων από το Περιστέρι καθώς σήμερα είχαμε ακόμα έναν νεκρό.

Πηγές τόνιζαν ότι προκύπτει ανάγκη μελέτης των φακέλων από ειδικευμένο γιατρό για αυτό είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να διαταχθεί  ιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα