Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Γνωστός δικηγόρος ο νέος της σύντροφος (video)

12:10 1/7/2020 - Πηγή: Mononews

Τον έρωτα ζει ξανά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, με τον φωτογραφικό φακό των παπαράτσι να την απαθανατίζει μαζί με τον νέο της σύντροφο στα Κουφονήσια.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και κριτής στο «The Voice» περνάει τις καλοκαιρινές της διακοπές στα Κουφονήσια με τον αγαπημένο της, Σπύρο Δημητρίου ο οποίος, όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day, είναι δικηγόρος.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια δήλωσε ότι τον γνωρίζει προσωπικά, καθώς της τον σύστησε ο σύζυγός της και επίσης, δικηγόρος, Θέμης Σοφός.

«Είναι

ο Σπύρος Δημητρίου. Προσωπικά τον γνωρίζω. Μου τον έχει συστήσει ο Θέμης. Επικοινώνησε μαζί μας και η Ζήνα Κουτσελίνη που μας είπε πως τον έχει φιλοξενήσει συχνά στις εκπομπές της. Είναι πολύ καλό παιδί και πολύ καλός δικηγόρος της νέας γενιάς», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες από το περιοδικό ΟΚ!, το ζευγάρι πέρασε χαλαρές στιγμές απολαμβάνοντας τον καυτό ήλιο και τη θάλασσα σε παραλία στα Κουφονήσια.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ταξίδεψε στις Κυκλάδες στις 22 Ιουνίου, μόνη της και λίγο αργότερα έφτασε στο νησί ο σύντροφός της, με τον οποίο συνεχίζει τις διακοπές.

Δείτε το βίντεο από το Happy Day:

Keywords
Τυχαία Θέματα