Εκτός ελέγχου ο πόλεμος για την προεδρία: Ο Μπάιντεν είναι θεόμουρλος, λέει ο Τραμπ

Με την κλεψύδρα να αδειάζει για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, οι μάχες ανάμεσα σε Δημοκρατικούς και Ρεπουμπλικανούς φουντώνουν. Επικεφαλής σε αυτές τις διαμάχες δεν μπορούν να είναι άλλοι πέρα από τους δύο υποψηφίους για το χρίσμα του προέδρου.

Από το debate προ μίας εβδομάδας φάνηκε ότι το κλίμα είναι τεταμένο και η μάχη θα είναι σφοδρή. Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, μετά το πρόβλημα υγείας που πέρασε καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό,

έχει επιστρέψει στη μάχη με πολλά… κέφια. Από εχθές δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει δημοσιεύσεις στο Twitter, τόσο για την Covid-19 όσο και για τα πολιτικά τεκταινόμενα στις ΗΠΑ, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης του Νοεμβρίου.

Αυτή την φορά, ο πρόεδρος Τραμπ, στράφηκε κατά του Δημοκρατικού υποψηφίου Τζο Μπάιντεν, τον οποίο αποκάλεσε σε Tweet του… θεόμουρλο.

«Για χρόνια είναι θεόμουρλος και όλοι το γνωρίζουν», είπε σε tweet του ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Τα μέσα ενημέρωσης είναι προσκολλημένα σε αυτόν και απλά προσπαθούν να τον προστατεύσουν», συνέχισε.

«Παρατηρήσατε πώς όλα τα αρνητικά πράγματα, όπως ο πολύς χαμηλός δείκτης νοημοσύνης του (IQ) του, δεν αναφέρονται πλέον; Ψευδείς ειδήσεις (Fake News)», πρόσθεσε σε μια ακόμη από τις προσβολές της καθημερινής ρουτίνας του.

He’s been a wacko for years, and everyone knows it. The Lamestream Media is stuck with him and they are just now trying to clean up his act. Notice how all of the bad things, like his very low IQ, are no longer reported? Fake News! #MAGA https://t.co/LU2o2m7CSs

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 7, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα