Εισήγηση Επιτροπής για ανεμβολίαστους: Με rapid test η είσοδος σε τράπεζες και δημόσιο

Σφίγγει ο κλοιός για τους ανεμβολίαστους.

Η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων μετά από λεπτομερή εξέταση της επιδημιολογικής αξιολόγησης της χώρας, εισηγείται προς την κυβέρνηση:

Με υποχρεωτικά Rapid test η είσοδος σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, τις τράπεζες, τα εμπορικά καταστήματα αλλά και στους ανοικτούς χώρους εστίασης,Δύο Rapid test
για όλους τους εργαζόμενους, σε όλους τους χώρους εργασίας, ανεξαρτήτως από το αντικείμενο απασχόλησης. Με την οικονομική επιβάρυνση των τεστ να επιβαρύνει τους εργαζόμενους.Επέκταση της χρήσης μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους στις περιοχές που είναι «κόκκινες», όπως ίσχυε κατά τη διάρκεια του δεύτερου και τρίτου κύματος της επιδημίας.

Παράλληλα, η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων, εισηγείται την εντατικοποίηση των ελέγχων στα καταστήματα με αυστηροποίηση των ποινών σε όσους δεν εφαρμόζουν τον κανονισμό και δεν ελέγχουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν από τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, στις 6 το απόγευμα.

Πηγή: healthstories.gr

Διαβάστε επίσης:Πλεύρης: Απέκλεισε την πιθανότητα lockdown-Χαρακτηρίζει θωρακισμένο το ΕΣΥΟικονόμου για τρίτη δόση: Εντός δέκα ημερών ανοίγει η πλατφόρμα για όλους
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα