Δυναμώνει την παρουσία της στα Attica η Callista

Σε περαιτέρω εμβάθυνση της συνεργασίας της με το εμπορικό κέντρο Attica στο Golden Hall προχωρά η εταιρεία Callista.

Η επιχείρηση, που κατασκευάζει υψηλής ποιότητας δερμάτινες τσάντες και άλλα αξεσουάρ, θα έχει ιδιαίτερη παρουσία στην είσοδο του εμπορικού κέντρου στον 1ο όροφο, με ένα χώρο υποδοχής των επισκεπτών έκτασης 82,00 τετραγωνικών μέτρων, στον οποίο

θα εκτίθενται τα είδη της. Επιπλέον, στο ισόγειο εκεί όπου είναι συγκεντρωμένα αξεσουάρ με δερμάτινα είδη, η Callista θα διατηρήσει την παρουσία της όπως είχε πάντα.

Η παρουσία της Callista στην είσοδο του 1ου ορόφου στο Attica στο Golden Hall θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο και θα διαρκέσει μέχρι και την τελευταία ημέρα του έτους, καλύπτοντας χρονικά τόσο την περίοδο προετοιμασίας για τις χριστουγεννιάτικες αγορές, όσο και το σύνολο των εορταστικών ημερών.

Για την Callista η επιπλέον προβολή της στο Golden Hall αποτελεί μία σημαντική εξέλιξη την στιγμή που το σύνολο της αγοράς βρίσκεται μπροστά σε μία αβέβαιη χειμερινή περίοδο λόγω της υγειονομικής κρίσης.

Όπως τονίζουν οι επικεφαλής της Callista, Ελένη Κωνσταντινίδου και Σίλια Σιγαλού, «είναι πολύ σημαντικό για την εταιρία μας να μπορεί να συνεισφέρει στην προσέλκυση πελατών στο εμπορικό κέντρο, θυμίζοντας στους επισκέπτες ότι το Golden Hall -αλλά και ο δικός μας χώρος μέσα σε αυτό- λειτουργεί με απόλυτη ασφάλεια, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Παράλληλα η απόφαση του Attica στο  Golden Hall να δώσει στην Callista την δυνατότητα να υποδέχεται τους επισκέπτες κατά την είσοδό τους στο πολυκατάστημα, αποτελεί ένδειξη για την αναγνώριση των προϊόντων μας από την αγορά, αλλά και τη σημαντική στήριξη που παρέχει το Attica στα ελληνικά είδη».

Callista

Να θυμίσουμε ότι οι τσάντες και τα αξεσουάρ της Callista όχι μόνο κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, αλλά είναι απολύτως χειροποίητα, ένα χαρακτηριστικό που συμβάλλει στην διαχρονικότητά τους.

Επιπλέον, από την 1η Ιανουαρίου 2021 στο ισόγειο του Attica στο Golden Hall θα στηθεί το Callista Corner έκτασης 40 τετραγωνικών μέτρων εξ ολοκλήρου διακοσμημένο και κατασκευασμένο με την αισθητική της εταιρείας, όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν, να επιλέξουν, αλλά και να αγοράσουν όλη την γκάμα των προϊόντων της εταιρείας.

Παράλληλα η Callista, από τον Μάρτιο του 2021 θα μεταφερθεί σε μεγαλύτερο δικό της χώρο στο Attica στο κέντρο της Αθήνας, στη νέα πτέρυγα που θα επεκταθεί σε όλο τον τέταρτο όροφο του κτηρίου City Link.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι τα προϊόντα της Callista διατίθενται ήδη από το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα του Attica, στηρίζοντας και αυτή τη μορφή πωλήσεων, που εμφανίζει ιδιαίτερα σημαντική άνθιση το τελευταίο διάστημα λόγω της υγειονομικής κρίσης.

Callista
Keywords
Τυχαία Θέματα