Δολοφονία 19χρονου οπαδού: Σκληροπυρηνικός χούλιγκαν ο 25χρονος «Αθηναίος» που παραδόθηκε στις Αρχές

23:04 8/2/2022 - Πηγή: Mononews

Σκληροπυρηνικός χούλιγκαν, οπαδός του ΠΑΟΚ, φαίνεται πως είναι  25χρονος Αλ. B. επονομαζόμενος και «Αθηναίος» που παραδόθηκε την Τρίτη (8/2) στη Θεσσαλονίκη για την υπόθεση δολοφονίας του Άλκη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Μega o 25χρονος Έλληνας, αρκετά συχνά δημοσίοποιούσε στα Social Media  εικόνες  και βίντεο από τους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ και τις συγκρούσεις τους, ενώ

ταξίδευε στις οργανωμένες εκδρομές στα ματς εκτός έδρας.

Μάλιστα σε μια από τις αναρτήσεις του στο facebook δεν διστάζει να γράψει σε ανάρτηση του «σε ποθώ όπως η μολότοφ τον μπάτσο».

Παράλληλα αποκαλύφθηκε ότι ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος εργαζόταν ως ντελιβεράς στη Θεσσαλονίκη τον τελευταίο χρόνο,  απομακρύνοντας όλο και περισσότερο το σενάριο να κατέβηκε στην Αθήνα μόνο και μόνο για την συμμετοχή του στο περιστατικό δολοφονίας του άτυχου 19χρονου Άλκη.

Μετά τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του νεαρού Άλκη ο 25χρονος Αλ. Β. βρήκε καταφύγιο σε σπίτια  φίλων του ώστε να «προλάβει» να εξαφανίσει στοιχεία, τα οποία πιθανότατα αποδεικνύουν την εμπλοκή του στην υπόθεση της δολοφονίας του ΄Αλκη Καμπανού.

Ωστόσο οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να  τον εντοπίσουν καθώς τον πρόδωσε το σήμα του κινητού του.

Ο νεαρός έχει  καταγωγή από νησί των Κυκλάδων καθώς διέθετε εξοχικό στην Τήνο, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να εντοπίσουν τα ίχνη του κατά την εφόδο τους χθες στο εξοχικό οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα πάντως με πηγές ο «Αθηναίος» φέρεται να πρόλαβε να παραδοθεί στην αστυνομία αφού λίγο πριν συνομίλησε με την μητέρα του εν ονόματι Βαλεντίνα ο οποία και τον παρότρυνε να εμφανιστεί.

Πάντως ο 25χρονος δεν φαίνεται να έχει συλληφθεί ξανά ούτε έχει προσαχθεί διαθέτοντας καθαρό ποινικό μητρώο.

Διαβάστε επίσηςΔολοφονία 19χρονου οπαδού: Ο 23χρονος «καρφώνει» τον 21χρονο Έλληνα – «Έκανα μαλ… Ξέχασα εκεί το δρεπάνι»Δολοφονία 19χρονου οπαδού: Εγκέφαλος ο 23χρονος – «Ψάχναμε Αρειανούς στα στενά του Χαρίλαου»
Keywords
Τυχαία Θέματα