Δήλωση σοκ από Κινέζο δισεκατομμυριούχο: Οι νεκροί από τον κοροναϊό είναι 50.000 και η κυβέρνηση τους καίει για να το κρύψει

Ο εξορισμένος Kινέζος δισεκατομμυριούχος Guo Wengui δήλωσε την Κυριακή, επικαλούμενος πληροφορίες που διαρρέουν από το Wuhan, ότι ο αριθμός των νεκρών από τον κοροναϊό μπορεί να έχει φθάσει τα 50.000 άτομα, καθώς οι Κινέζοι αξιωματούχοι καίνε τους σωρούς για να καλύψουν την πραγματική έκταση της κρίσης.

Ο κ. Wengui είπε επίσης ότι έχει πληροφορίες που δείχνουν ότι υπάρχουν 1,5 εκατομμύρια επιβεβαιωμένες περιπτώσεις κοροναϊού στην Κίνα, ενώ περίπου 3.000 νέες περιπτώσεις επιβεβαιώνονται καθημερινά.

50.000 θάνατοι θα ήταν ένα απίστευτο γεγονός για να καλύψει μια κυβέρνηση… αλλά και

πάλι, αυτό το ξέσπασμα είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη κρίση της εμπιστοσύνης που αντιμετωπίζει το καθεστώς από τα γεγονότα της 4ης Ιουνίου το 1989.

1.5 million chinese infected with #coronavirus.

50,000 cremated.pic.twitter.com/ckNPD1pyNX

— Darren of Plymouth (@DarrenPlymouth) February 9, 2020

Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται αυτή η θεωρία, ωστόσο μέρα με τη μέρα πληθαίνουν τέτοιου είδους πληροφορίες.

Ένας δημοσιογράφος από την Epoch Times έδωσε επίσης στη δημοσιότητα ένα χάρτη που δείχνει την περιεκτικότητα σε διοξείδιο του θείου στην ατμόσφαιρα που υπάρχει πάνω από το Wuhan.

Keywords
Τυχαία Θέματα