Αποθεώθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στην εκδήλωση της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη (live)

Με ιδιαίτερα θερμό χειροκρότημα και επευφημίες υποδέχθηκαν εκατοντάδες Θεσσαλονικείς τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ Κώστα Καραμανλή στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο, σε εκδήλωση για την παρουσίαση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής πραγματοποίησε πρώτη του ομιλία σε κομματική εκδήλωση του κόμματος μετά από 10 χρόνια, στέλνοντας  μήνυμα ενότητας και συστράτευσης για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές

της 7ης Ιουλίου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα 15λεπτο βίντεο με τις σημαντικότερες ιστορικές στιγμές και 9 των αρχηγών της παράταξης της ΝΔ, μεταξύ των οποίων και του κ. Καραμανλή, με τις δηλώσεις του για το βέτο στο Βουκουρέστι και τις δηλώσεις του για τα μέτρα που πρέπει να πάρει κυβέρνηση το 2009 στην οικονομία. Περιείχε επίσης αναφορές για την προφητική δήλωση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ότι η Ελλάδα θα κατέληγε στο ΔΝΤ αν δεν άλλαζε το μείγμα της οικονομικής πολιτικής. Παράλληλα, προβλήθηκαν βίντεο με κορυφαίες στιγμές των Κωνσταντίνου Καραμανλή, Ευάγγελου Αβέρωφ, Γεώργιου Ράλλη, Κωσταντίνου Μητσοτάκη, Μιλτιάδη Εβερτ, Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελου Μεϊμαράκη και Κυριάκου Μητσοτάκη.

The post Αποθεώθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στην εκδήλωση της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη (live) appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα