Μπουράκ Χακί: Σε καραντίνα στο κτήμα του στα Δαρδανέλια χωρίς την Χαρά Παππά

Χωριστά περνούν το διάστημα της καραντίνας εξαιτίας της πανδημίας, ο Μπουράκ Χακί και η Χαρά Παππά.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει εγκλωβιστεί χωριστά στις δυο πλευρές του Αιγαιού, ο Τούρκος ηθοποιός στο κτήμα του στο χωριό Γκιουνεϊλί, που βρίσκεται στις ακτές των Δαρδανελίων, και το γνωστό μοντέλο, που ξεχώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, είναι στο πατρικό της, στην Ηγουμενίτσα.

Μέσα από τα social media,

ο Μπουράκ Χακί μοιράζεται φωτογραφίες από τις στιγμές που περνάει με τον 12χρονο γιο του.

Οι δυο τους ασχολούνται με την καλλιέργεια των αμπελώνων, απ’ όπου παράγουν το οικογενειακό κρασί.

Φωτογραφίες του γοητευτικού ηθοποιού να οδηγεί τρακτέρ, να φροντίζει τη σοδειά του ή να ατενίζει τη θάλασσα από το κτήμα του, δημοσιεύτηκαν στην τουρκική εφημερίδα «Χουριέτ» μαζί με δηλώσεις του πως προσπαθεί να αναπληρώσει τη στενοχώρια του που δεν είναι δίπλα η Ελληνίδα σύντροφός του, με την καλλιέργεια της γης στο κτήμα του.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως όταν αρθεί η απαγόρευση εισόδου στην Τουρκία, η Χαρά Παππά θα βρεθεί δίπλα στου στα Δαρδανέλια, αφού όπως αποκάλυψε θα παραμείνει στο αγρόκτημα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της μέσω skype σε καθημερινή εκπομπή, η Χαρά Παππά αποκάλυψε, μάλιτσα, πως ο σύντροφός της ανήκει στις «ευπαθείς ομάδες», εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει στους πνεύμονες, και πως οι δύο τους μιλάνε καθημερινά στο τηλέφωνο, παρά την απόσταση που τους χωρίζει και των καταστάσεων που έχουν διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας.

Η ίδια έκανε γνωστό πως και στο χωριό που βρίσκεται το αγρόκτημα του συντρόφου της υπήρξε κρούσμα.

Δείτε εικόνες:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπουράκ Χακί, Δαρδανέλια, Χαρά Παππά,bourak chaki, dardanelia, chara pappa