Αρνητική διαφήμιση με προσωπική επίθεση στην οικογένεια Μητσοτάκη το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Στην αρνητική διαφήμιση και την προσωπική επίθεση στην οικογένεια Μητσοτάκη ποντάρει πλέον ο απελπισμένος Αλέξης Τσίπρας, προσπαθώντας να κλείσει την ψαλίδα με τη ΝΔ.

Στο νέο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ πρωταγωνιστεί η οικογένεια Μητσοτάκη.

Στη διαφήμιση με τίτλο «Πάλι αυτοί», παρουσιάζονται εικόνες από θρόνοι και στέμματα, ενώ μια γυναικεία φωνή αναφέρει: «Μη ρωτάς γιατί. Μην ασχολείσαι με την πολιτική. Τι να ψηφίσεις; Μη σε νοιάζει, αφού υπάρχουν ειδικοί. Μη χαλιέσαι με τα τζάκια. Ας τους να κυβερνούν αυτοί. Να κάθονται στις καρέκλες οι φαμίλιες. Δεν πειράζει που μας χρεοκόπησαν, έχουν κούτελο και ιστορία. Ο παππούς ήταν βουλευτής. Ο μπαμπάς πρωθυπουργός, η αδελφή του δήμαρχος, και πολλές φορές υπουργός. Ο γιος της περιφερειάρχης και τώρα δήμαρχος. Τώρα η σειρά του να γίνει και αυτός πρωθυπουργός. Θα μου πεις πάλι αυτοί; Αφού αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί. Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας».

Το νέο διαφημιστικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ κινείται και αυτό στην λογική που επέλεξε από την αρχή το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, το οποίο αποφάσισε να βασιστεί στην κινδυνολογία και την αρνητική διαφήμιση, αντί για την παρουσίαση του σχεδίου του κόμματος για το μέλλον. Μάλιστα, θυμίζει τον έντονο καυγά που είχαν στη βουλή οι δύο πολιτικοί αρχηγοί λίγο πριν τις ευρωεκλογές, όταν ο Αλέξης Τσίπρας, φανερά εκνευρισμένος από τις αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις διακοπές του σε πολυτελή θαλαμηγό, είχε επιτεθεί στον αρχηγό της ΝΔ για την οικογένεια του, αναγκάζοντας τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να απαντήσει με το ίδιο νόμισμα με αναφορά στις σχέσεις της οικογένειας Τσίπρα με την Χούντα.

 Δείτε τη νέα αρνητική προεκλογική διαφήμιση του ΣΥΡΙΖΑ

The post Αρνητική διαφήμιση με προσωπική επίθεση στην οικογένεια Μητσοτάκη το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα