Αποφασισμένος για το νέο πακέτο τόνωσης ο Μπάιντεν: «Θα δράσω και θα δράσω άμεσα»

21:37 5/2/2021 - Πηγή: Mononews

Αποφασισμένος να δράσει άμεσα για την προώθηση του νέου πακέτου τόνωσης της αμερικανικής οικονομίας ύψους 1,9 τρισ. δολαρίων εμφανίστηκε ο Τζο Μπάιντεν, σχολιάζοντας τα κατώτερα των αναμενόμενων αποτελέσματα για τις νέες θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπ. Οικονομικών, η οικονομία πρόσθεσε 49.000 νέες θέσεις εργασίας τον Ιανουάριο. «Με αυτόν τον ρυθμό θα χρειαστούν 10 χρόνια πριν φτάσουμε στην πλήρη απασχόληση», δήλωσε ο Μπάιντεν από τον Λευκό Οίκο.

«Αν πρέπει

να επιλέξω ανάμεσα στο να βοηθήσω άμεσα τους Αμερικανούς που πλήττονται σφόδρα ή να εγκλωβιστώ σε μια μακρά διαπραγμάτευση -ή να συμβιβαστώ- η επιλογή είναι εύκολη», ανέφερε ο Μπάιντεν. «Θα δράσω και θα δράσω άμεσα».

Ο Μπάιντεν ξεκαθάρισε πως θεωρεί ότι η πρόταση των Ρεπουμπλικανών δεν επαρκεί για να βοηθηθούν όσοι έχουν πληγεί από την πανδημία. «Είναι ξεκάθαρο ότι η οικονομία μας εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα. Κάποιοι στο Κογκρέσο πιστεύουν ότι κάναμε αρκετά – άλλοι πιστεύουν ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι ακόμη ή δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα – εγώ δεν συμφωνώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αποφασισμένος, Μπάιντεν,apofasismenos, bainten