Απίθανα μαργαριτάρια Τραμπ: ΗΠΑ και Ιταλία συνδέονται από την εποχή της αρχαίας Ρώμης

Αξέχαστη θα μείνει στον Ιταλό πρόεδρο, Σέρτζιο Ματαρέλα, η επίσκεψή του στον Λευκό Οίκο, αφού σύμφωνα με δεκάδες tweet ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ τον αποκάλεσε πολλές φορές «Μοτσαρέλα», στη διάρκεια του πύρινου λόγου του για τους κοινούς δεσμούς ΗΠΑ και Ιταλίας.

«Σοβαρά; Πρόεδρος Μοτσαρέλα» γράφει χρήστης του Twitter.

Seriously? President

Mozzarella? #Trump pic.twitter.com/6zf7kWZnel

— Bethany Ansorge (@AnsorgeB) October 16, 2019


Όμως, ακολούθησε κι άλλο, ακόμη χειρότερο, που έκανε την μεταφράστρια να χάσει το χρώμα της. Ο Ντόναλντ Τραμπ μιλώντας για τις σχέσεις Ιταλίας και Αμερικής, ανέφερε πως οι δυο χώρες συνδέονται από την περίοδο της αρχαίας Ρώμης.

«ΗΠΑ και Ιταλία έχουν κοινή πολιτισμική και πολιτική κληρονομιά που πάει πίσω χιλιάδες χρόνια στην αρχαία Ρώμη» δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, αφήνοντας τον συνομιλητή του με το στόμα ανοιχτό να προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει ακούσει. Δείτε το απόσπασμα στο tweet παρακάτω:

White House video raises alarms as Trump bizarrely claims US-Italy ties go back to Ancient Rome pic.twitter.com/a3OHsEMFCA

— The Daily Edge (@TheDailyEdge) October 16, 2019


Η έκφραση στο πρόσωπο της μεταφράστριας ιταλικών ήταν απερίγραπτη, όταν άκουσε το παραπάνω να βγαίνει από τα χείλη του Αμερικανού προέδρου, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των χρηστών του Twitter.

The post Απίθανα μαργαριτάρια Τραμπ: ΗΠΑ και Ιταλία συνδέονται από την εποχή της αρχαίας Ρώμης appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα