Απαγωγή Μαρκέλλας: Απολογείται σήμερα η 33χρονη – «Βεβαρημένη η υγεία της» λέει ο δικηγόρος της

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί η απολογία της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας στην Θεσσαλονίκη την 11η Ιουνίου

Η 33χρονη αναμένεται να βρεθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή, όπου θα πρέπει να απολογηθεί τόσο για την αρπαγή της ανήλικης Μαρκέλλας, όσο και για την χορήγηση ναρκωτικών ουσιών που βρέθηκαν στον οργανισμό της, αλλά και για ασέλγεια.

Ωστόσο, σύμφωνα με μία ανάρτηση που έκανε στο Facebook

ο συνήγορος της κατηγορούμενης, η 33χρονη μπορεί να μην είναι σε θέση να απολογηθεί σήμερα, καθώς, όπως εξήγησε, «έχει κλονιστεί σημαντικά η υγεία της».

«Στο Νοσοκομείο εισάγεται κατά πάσα πιθανότητα η 33 εντολέας μου που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης ανήλικης στην κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης λόγω καθολικής ψυχολογικής &σωματικής κατάρρευσης. Έχει κλονιστεί σημαντικά η υγεία της. Ενδεχομένως να μην είναι σε θέση να απολογηθεί αύριο (σ.σ.: σήμερα) στην κ. Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης», ανάφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νουλέζας στην ανάρτησή του.

Όπως έγινε γνωστό, η ίδια, επικαλούμενη προβλήματα υγείας, διακομίστηκε τις τελευταίες ώρες σε εφημερεύον νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ενώ μετά την εξέτασή της επέστρεψε στα κρατητήρια.

Η 33χρονη κατηγορείται συγκεκριμένα για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείρισή του σε ανήθικες πράξεις, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων (όλα αυτά σε βαθμό κακουργήματος), όπως επίσης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών (σε βαθμό πλημμελήματος).

«Στροφή» 180 μοιρών σε όσα υποστηρίζει η 33χρονη για την υπόθεση

Η 33χρονη, μιλώντας μέσα από τη φυλακή στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, αρνήθηκε τις κατηγορίες για αρπαγή και βιασμό, υποστηρίζοντας πως δεν ανήκει σε κανένα κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας και δεν είχε καμία ερωτική διάθεση απέναντι στο παιδί. Η στάση της έρχεται σε αντίθεση με τις αρχικές καταθέσεις της.

Στην αρχική κατάθεσή της ομολόγησε πως αρχικά είπε στην άτυχη 10χρονη ότι είχε συνεννοηθεί με τη μητέρα της για να την παραλάβει από το σχολείο και αμέσως μετά της είπε ότι θα πήγαιναν στο σπίτι της, στην Καλαμαριά, για να παίξει με την κόρη της. «Την Πέμπτη πήρα ένα ταξί και πήγα στις 12:15 στο σχολείο του κοριτσιού και περίμενα να σχολάσει. Μόλις την είδα, την ακολούθησα. Σκέφτηκα όλα πάνε καλά, μου έκατσε λουκούμι», είπε αρχικά.

Σε ερώτηση εάν είχε ξαναπάει στο σχολείο της μικρής Μαρκέλλας, απάντησε πως «ναι, άλλη μια φορά πριν από την καραντίνα, αλλά δεν την είχα δει».

Η ίδια παραδέχτηκε πως έδωσε ναρκωτικές ουσίες στην 10χρονη.

«Της πήρα κουλούρι και χυμό και κάποια στιγμή βαφτήκαμε και βγάλαμε φωτογραφίες, τις οποίες είχα σε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο πέταξα, αφού πρώτα έσβησα τις φωτογραφίες. Της έδωσα τρία υπνωτικά χάπια με κουτάλι, όπως το σιρόπι. Εγώ έκανα χρήση κοκαΐνης και πήρα τρία υπνωτικά χάπια. Την επόμενη ημέρα κοιμόμασταν όλη την ημέρα. Δεν σηκωνόταν και της έβαλα κοκαΐνη στα δόντια», φέρεται να είπε στις αρχές στην αρχική της κατάθεση.

Η ίδια αποδίδει την αλλαγή στην στάση της σε σχέση με την αρχική κατάθεση, σε πανικό που ένιωσε κατά την σύλληψή της. Ισχυρίστηκε πως δεν είχε ερωτική επαφή με την 10χρονη, αλλά την πήρε για να την φροντίσει. «Αγάπη και στοργή ήθελα να δώσω μόνο στο παιδί», είπε, αρνούμενη κάθε κατηγορία, ενώ ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια της Μαρκέλλας, αλλά και την ίδια την 10χρονη, ζητώντας να ξεχαστεί η υπόθεση.

Σημειώνεται ότι αυτό που έχει προκαλέσει νέα ερωτηματικά στην υπόθεση είναι το βίντεο που δείχνει την κατηγορούμενη σε καταστήματα στην παραλία Κατερίνης να ανοίγει την τσάντα της και να βγάζει πολλά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ. Κυκλοφορούσε σαν μία γυναίκα οικονομικά άνετη, κάτι που τράβηξε την προσοχή των ανθρώπων σε μία καφετέρια και σε ένα άλλο κατάστημα, όπου καταγράφηκε η παρουσία της από τις κάμερες ασφαλείας.

Ο δικηγόρος της ισχυρίστηκε πως η 33χρονη έβγαλε τα χρήματα νόμιμα κατά την περίοδο της καραντίνας, κάτι που ερευνάται. Να τονιστεί πως, από την στιγμή που άφησε ελεύθερη την Μαρκέλλα μέχρι και την σύλληψή της, φέρεται πως είχε προχωρήσει σε ενοικίαση ενός σπιτιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα