Αντώνης Κανάκης – ΣΚΑΪ: Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους

Στα δικαστήρια οδηγείται το «διαζύγιο» του Αντώνη Κανάκη και των εκπομπών «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Με μία λιτή ανακοίνωση, ο σταθμός του Φαλήρου απάντησε στον παρουσιαστή, εκφράζοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, όπου αποφάσισε να προσφύγει ο Αντώνης Κανάκης.

Πάντως, ο  ΣΚΑΪ δεν είχε τοποθετηθεί επίσημα για τους λόγους της λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.  Στην ανακοινωσή του ο τηλεοπτικός σταθμός αναφέρει τα εξής:

«Ο ΣΚΑΪ ιστορικά σέβεται και τηρεί όλους τους όρους που διέπουν κάθε συνεργασία του. Το ίδιο έπραξε

και για τις εκπομπές ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ – ΒΙΝΥΛΙΟ και τη συνεργασία του με τον κ. Κανάκη. Καθένας έχει δικαίωμα να προσφεύγει στα Δικαστήρια. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της ελληνικής Δικαιοσύνης».

Η ανακοίνωση ήλθε λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό από την δικηγόρο του Αντώνη Κανάκη, Χριστίνα Παναγουλέα, ότι ο παρουσιαστής θα κινηθεί νομικά εναντίον του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα η δικηγόρος μιλώντας στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» στο Star ανέφερε τα εξής:

«Επειδή η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε στις λεπτομέρειες που την αφορούν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλα όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον Τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ανακριβή και παραπλανητικά. Η πραγματικότητα είναι η ακριβώς αντίστροφη. Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδίκω. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια».

Keywords
Τυχαία Θέματα