Αλγερία: 25 άνδρες του στρατού και 6 πολίτες έχασαν τη ζωή τους στις πυρκαγιές (upd)

Είκοσι πέντε άνδρες του στρατού της Αλγερίας έχασαν τη ζωή τους προσπαθώντας να σβήσουν τις πυρκαγιές που σαρώνουν τον βορρά της Αλγερίας και ξέσπασαν το βράδυ της Δευτέρας, ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος Αμπντελματζίντ Τεμπούν στο Twitter.

«Με μεγάλη λύπη έμαθα ότι 25 άνδρες του στρατού πέθαναν ως μάρτυρες αφότου κατάφεραν να διασώσουν περισσότερους από 100 πολίτες από τις φλόγες, στα βουνά της Μπετζάια και Τίζι Ούζου», γράφει στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

Η

κυβέρνηση είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι έξι πολίτες έχασαν τη ζωή τους στις πυρκαγιές που ξέσπασαν στην επαρχία Τίζι Ούζου, σχεδόν 100 χλμ ανατολικά του Αλγερίου.

Διαβάστε επίσηςModerna: Κατασκευάζει στον Καναδά νέα υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής εμβολίων mRNAΆντριου Κουόμο: Παραιτήθηκε ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης υπό το βάρους του σκανδάλου σεξουαλικής παρενόχλησηςΜάχη με τις φωτιές και τις αναζωπυρώσεις για όγδοη ημέρα – Η κατάσταση στα μέτωπα σε Γορτυνία, Ηλεία και Εύβοια (upd)
Keywords
Τυχαία Θέματα