Αυτοκτονία στο Μοσχάτο: Αυτός είναι 43χρονος που αποπλάνησε την 14χρονη (pics)

Συγκλονισμένη είναι η ελληνική κοινωνία από τη «βουτιά» θανάτου μιας 14χρονης κοπέλας στις ράγες του τρένου στο σταθμό του Μοσχάτου, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η νεαρή κοπέλα φαίνεται πως είχε αποπλανηθεί από έναν 43χρονο που διατηρούσε κατάστημα με ψιλικά στο Μοσχάτο. Ο άντρας πέρασε την Πέμπτη 23/5 από αυτόφωρο ενώ σήμερα βρίσκεται στη ΓΑΔΑ όπου ανακρίνεται για να διαπιστωθεί αν είχε αποπλανήσει και άλλα κορίτσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος γνώρισε και προσέγγισε την 14χρονη καθώς ψώνιζε από το μαγαζί του. Το ρεπορτάζ του OPEN, δε, αναφέρει πως ο 43χρονος έχει μία κόρη στην ίδια ηλικία και πιθανώς ήταν φίλη με την άτυχη 14χρονη που αυτοκτόνησε. Ο 43χρονος που συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης μετά την καταγγελία των γονιών της μικρής είχε παραδεχθεί πως πράγματι διατηρούσε σχέση με το κοριτσάκι.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, γνώρισε τη μαθήτρια πριν τρεις μήνες στο κατάστημα ψιλικών που διατηρούσε στην περιοχή του Μοσχάτου όπου το κοριτσάκι πήγαινε για να αγοράζει σοκολάτες και γαριδάκια. Κάποια στιγμή, βρήκε την ευκαιρία όταν την είδε στεναχωρημένη και με το πρόσχημα πως ήθελε να την παρηγορήσει, κατάφερε να της κερδίσει την εμπιστοσύνη και άρχισαν να κάνουν πολύ στενή παρέα. Αγνοώντας φυσικά πως είχε στριμώξει ένα μικρό παιδί με άγριες και αρρωστημένες διαθέσεις το οποίο μάλιστα είχε την ηλικία της κόρης του. Ο 43χρονος, παραδέχθηκε με απίστευτο κυνισμό στους αστυνομικούς ότι είχε καταφέρει να αποπλανήσει αρκετές φορές το κοριτσάκι δίνοντας μάλιστα λεπτομέρειες που προκαλούν αηδία και σοκάρουν…

Μετά και τις σχετικές έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. κατόπιν των χθεσινών συγκλονιστικών εξελίξεων, στο κινητό του 43χρονου, βρέθηκε αισχρό υλικό, με γυμνές φωτογραφίες της άλλης 14χρονης με την οποία είχε συνάψει σχέση στο παρελθόν, την οποία είχε παρασύρει κατά τον ίδιο τρόπο.

Από την πλευρά του ο 43χρονος υποστηρίζει πως η ανήλικη που αυτοκτόνησε ήταν μαζί του με τη θέλησή της. «Είχα ερωτική σχέση με την κοπέλα. Ήταν με τη θέλησή της. Είχα κερδίσει την εμπιστοσύνη της», φέρεται να υποστήριξε όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Δείτε τις φωτογραφίες του:

The post Αυτοκτονία στο Μοσχάτο: Αυτός είναι 43χρονος που αποπλάνησε την 14χρονη (pics) appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα