Αυτή είναι η νέα αλλαγή στο Instagram

Το Instagram μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο χαρακτηριστικό με την ονομασία «Following Categories», το οποίο παρουσιάζει τους 50 περισσότερο και λιγότερο παρόντες χρήστες στη ροή σου Instagram τις τελευταίες 90 ημέρες.

Επιπλέον, το εργαλείο δείχνει τους χρήστες με τους οποίους αλληλεπιδράτε περισσότερο ή λιγότερο, δίνοντάς σας απάντηση στην ερώτηση «Ποιος πρέπει να κάνω unfollow;»

Το Instagram

ανακοίνωσε το νέο χαρακτηριστικό πριν από λίγες μέρες στον επίσημο λογαριασμό της εφαρμογής στο Twitter.

Want to see which Instagram accounts show up in your feed the most and who you interact with the least? Now you can! Just tap “Following” and manage your list from there. pic.twitter.com/eKFOBCdutr

Instagram (@instagram) February 6, 2020

Μάλιστα, με ένα «pro tip», όπως το ονόμασε, η εφαρμογή αποκάλυψε πως με τη νέα λειτουργία μπορούμε να δούμε τους λογαριασμούς με βάση τη χρονολογική σειρά που τους ακολουθήσαμε.

“Το Instagram θέλει πραγματικά να σε φέρει πιο κοντά στους ανθρώπους και τα πράγματα που σε ενδιαφέρουν – αλλά γνωρίζουμε ότι με την πάροδο του χρόνου, τα ενδιαφέροντα και οι σχέσεις σου μπορούν να εξελιχθούν και να αλλάξουν”, δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Instagram.

Keywords
Τυχαία Θέματα