Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος (ΤΕΜΕΣ): Το W Costa Navarino θα καθιερώσει περαιτέρω τη Μεσσηνία ως διεθνή προορισμό

«Στόχος μας είναι στο W Costa Navarino να υπάρχει μια μοναδική ενέργεια, που θα ενισχύει την ελεύθερη έκφραση, τον διάλογο και τη σύνδεση μεταξύ των επισκεπτών, ενώ θα σέβεται και θα αναδεικνύει τις αυθεντικές εμπειρίες και τον πολιτισμό της περιοχής μας. Σε αυτό το νέο  κεφάλαιο για την ανάπτυξη της Costa Navarino, πιστεύουμε ότι το W θα συμβάλλει σημαντικά στο όραμά μας για την περαιτέρω καθιέρωση της Μεσσηνίας ως κορυφαίο διεθνή προορισμό για επίσκεψη και διαμονή».

Την

δήλωση αυτή έκανε ο κ. Αχιλλέας Β. Κωνσταντακόπουλος δήλωσε ο Πρόεδρος της ΤΕΜΕΣ Α.Ε., Αχιλλέας Β. Κωνσταντακόπουλος.

Χθες η ΤΕΜΕΣ ανακοίνωσε τη  συνεργασία της  με την Marriott International. Μία συνεργασία που σηματοδοτεί την είσοδο των W Hotels Worldwide στην Ελλάδα, με τη λειτουργία του W Costa Navarino. Το νέο ξενοδοχείο αναμένεται να ανοίξει το καλοκαίρι του 2022 και θα είναι η νεότερη προσθήκη στην αλυσίδα των W Escapes στην Ευρώπη, μετά από την Ισπανία, την Ελβετία και την Πορτογαλία.

Τα W Hotels αποτελούν ένα δυναμικό brand της Marriott International, Inc., κι έχουν παρουσία σε όλο τον κόσμο με σχεδόν 60 ξενοδοχεία. Η Marriott International, Inc. διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο περίπου 7.900 ξενοδοχείων υπό 30 κορυφαία brands, που εκτείνονται σε 138 χώρες και περιοχές.

Πρόκειται για resorts σε μοναδικές τοποθεσίες ανά τον κόσμο, όπως είναι το Άσπεν, το Μπαλί, η Κόστα Ρίκα, το Ντουμπάι, οι Μαλδίβες, η Σιγκαπούρη.

Tο νέο W Costa Navarino θα περιλαμβάνει πέντε ξεχωριστούς χώρους για φαγητό και διασκέδαση από το πρωί μέχρι το βράδυ, ειδικότερα: ένα beach club σε μοναδική τοποθεσία πάνω στην παραλία (το οποίο έχει σχεδιάσει το αρχιτεκτονικό γραφείο K-Studio), το «Culinary Square» (το οποίο είναι μια σύγχρονη απόδοση των deli markets με διαφορετικές επιλογές φαγητού για κάθε στιγμή της ημέρας), το W Living Room, ένα μπαρ με θέα το ηλιοβασίλεμα, καθώς κι ένα εστιατόριο με έμφαση στην υγιεινή διατροφή (το οποίο θα βρίσκεται στο κέντρο των θαλάσσιων σπορ).

Το ξενοδοχείο θα περιλαμβάνει επίσης ένα spa και ένα γυμναστήριο με πισίνα 25μ., σύγχρονα γήπεδα τένις, καθώς κι ένα χώρο ειδικά σχεδιασμένο για θαλάσσια σπορ.

Το W Costa Navarino, που ετοιμάζεται για να υποδεχθεί το καλοκαίρι τους πρώτους φιλοξενούμενους, βρίσκεται στο Navarino Waterfront, τη νέα περιοχή ανάπτυξης της Costa Navarino στη Μεσσηνία, σε μία παραθαλάσσια έκταση 130 στρεμμάτων. Θα διαθέτει 246 μοντέρνα δωμάτια, σουίτες και βίλες, πολλές από τις οποίες με ιδιωτικές πισίνες και μοναδική θέα στον κόλπο του Ναβαρίνου και το Ιόνιο Πέλαγος.

Και φυσικά σε εξέλιξη βρίσκεται και η διαδικασία προσλήψεων για τη στελέχωση του νέου ξενοδοχείου,  με τη δημιουργία 400 νέων θέσεων εργασίας.

Να σημειωθεί πως ακόμα δυο brands της Marriott International έχουν ήδη παρουσία στην Costa Navarino: το The Westin Resort Costa Navarino, το οποίο προσφέρει σε επισκέπτες και οικογένειες αμέτρητες δραστηριότητες ευεξίας και το The Romanos, a Luxury Collection Resort, με εξαιρετική αρχιτεκτονική, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και μοναδικές εμπειρίες.

Διαβάστε επίσηςΣυνεργασία ΤΕΜΕΣ – Marriott: Έρχονται στην Ελλάδα τα W Hotels – Το πρώτο στο Costa NavarinoΣυνεργασία του Costa Navarino με τον Πάτρικ Μουράτογλου – Έρχεται το πρώτο «Mouratoglou tennis center» στην ΕυρώπηΑχιλλέας Β. Κωνσταντακόπουλος (ΤΕΜΕΣ): Να γίνει η περιοχή μας τόπος-πρότυπο και για όσους ζουν εδώ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος ΤΕΜΕΣ, W Costa Navarino, Μεσσηνία,achilleas konstantakopoulos temes, W Costa Navarino, messinia